stupiuseri väide.
-------------------------------------
Puust ette ja punaseks - vot just selle pärast

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
Kondimurdja kirjutas:Ja kas regullin siis, kui mootor on soe või külm?
Agavot osadel mootoritel ongi manualis klappide regulli koha pealt kirjas, et HOTvirgo kirjutas:Kas mootorit vahetad siis kui on soe või külm ?
Aga klapipesasid lihvid? Soojalt v külmalt?
Tee ikka toatemperatuuril, endal lihtsam.
Kolmapäevane õeluskoi Virgo
Hmm. Ma võin tõepoolest valel teel olla.seenior2 kirjutas:mil mõlemad klapid kenasti suletud aga seda saab teha ka silma järgi.
stupiuseri väide.
-------------------------------------
Puust ette ja punaseks - vot just selle pärastJa pole mõtet vist rohkem siin vaielda ,abipalujale anti korralik viide ja loodame,et sellest on abi ka silmajärgi tegijatele!
5-th wheel kirjutas:jagaja rootor on sul mis asendis kui märgid kokku aetud? ja milline silinder sel hetkel üleval surnud seisus on?
Vot sellest ma aru ei saagi. Kui panen hooratta märgid paika siis rootor on esimese juures ja kui teen ringi ära ja märgid lähevad uuesti kokku siis on rootor neljanda juures ja mõlemal ajal on minu arust ÜSS5-th wheel kirjutas:jäta see süüde rahule.
aja märgid kokku. võta jagaja kaas maha ja vaata mis asendis rootor on, ehk millisesse silindrisse ta sel hetkel sädeme annab ja kas see silinder on ka sel hetkel ÜSS-s.
5-th wheel kirjutas:esimese silindri üss puhul regullisid 1,2,5,7klapid, tegid täisringi 4-s sil üss ja siis reguleerisid 3,4,6,8 ning ikka klõbiseb?
Stupiduser kirjutas:Selle naljaka tööjärjekorra koha pealt hakkab mulle tunduma, et Seenioril on õigus
edit: nagu enne vihjasin: ei usu et selline klõbin valedest klapivahedest ja süütest tuleb