M.Ford F 150.

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Miks teda peab kuskil mujal arvele vötma? Kanti Eestist arvelt maha vöi? Said ühe korra trahvi ja kohe närv must?
Team saarlased
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

marauder kirjutas:Miks teda peab kuskil mujal arvele vötma? Kanti Eestist arvelt maha vöi? Said ühe korra trahvi ja kohe närv must?
Oleks see nii lihtne.
Kui palju sa oled kursis Maanteeameti tehnonõuetega ja sellega mida võib ümber teha,mida mitte.
Meie ametnikega enam eriti vaielda ei viitsi.

Kui keegi kõvamees arvab,et saab selle masina siin selliste mõõtudega nagu hetkel on ametlikult kuskil kirja,siis ootan huviga pakkumisi.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Kas kasulikum ei oleks lasta masin madalaks tagasi, rehvid eraldi müüa ja siis juba õiges mõõdus auto Eesti registrisse jättes normaalse hinnaga müüa?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

tarmo kirjutas:Kas kasulikum ei oleks lasta masin madalaks tagasi, rehvid eraldi müüa ja siis juba õiges mõõdus auto Eesti registrisse jättes normaalse hinnaga müüa?
See plaan on järjekorras kuskil tagapool ja siis poleks see enam see auto :cry: .
Hetkel tundub kõige normaalsem lahendus Rootsi registrisse kanda,maksab ~6000.-rootsi raha+sõit.
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Ei ma saan aru jah,e t ta ei vasta köige rohkem seadusele, aga pooled liikluses olevad autod on nii vöi teisiti ebaseaduslikud. Kas sind peedistatakse siis pidevalt, vöi on asi selles ühes trahvis?
Team saarlased
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

marauder kirjutas:Ei ma saan aru jah,e t ta ei vasta köige rohkem seadusele, aga pooled liikluses olevad autod on nii vöi teisiti ebaseaduslikud. Kas sind peedistatakse siis pidevalt, vöi on asi selles ühes trahvis?
Kui masin üle värvida,teine number panna ja VIN kood teine saada,siis oleks elu nagu lill :twisted: ,ehk siis lihtsam on masin kuhugi mujale kirjutada ja siis võibolla hiljem uuesti siin "puhta lehega"arvele võtta.
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

yanekk kirjutas:
marauder kirjutas:Ei ma saan aru jah,e t ta ei vasta köige rohkem seadusele, aga pooled liikluses olevad autod on nii vöi teisiti ebaseaduslikud. Kas sind peedistatakse siis pidevalt, vöi on asi selles ühes trahvis?
Kui masin üle värvida,teine number panna ja VIN kood teine saada,siis oleks elu nagu lill :twisted: ,ehk siis lihtsam on masin kuhugi mujale kirjutada ja siis võibolla hiljem uuesti siin "puhta lehega"arvele võtta.
See vangerdamine ei aita, kuna VIN on siin süsteemis juba sees.
KUi registreerid ta paariks aastaks Swenssonite juurde ja siis tood ta siia tagasi ,siis jõuad samassse punkti tagasi nagu enne Swenssonite juurde minemist.

Mul oli sama mõte ja uurisin pisut teemat, kui oli enda liikuriga probleem .....
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

AsTroSS kirjutas: See vangerdamine ei aita, kuna VIN on siin süsteemis juba sees.
KUi registreerid ta paariks aastaks Swenssonite juurde ja siis tood ta siia tagasi ,siis jõuad samassse punkti tagasi nagu enne Swenssonite juurde minemist.

Mul oli sama mõte ja uurisin pisut teemat, kui oli enda liikuriga probleem .....
Ehk on selleks ajaks meie Maanteeametis inimesed tööl,mitte ametnikud,kuigi erilist lootust selleks ei paista olema.
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

yanekk kirjutas:
Vastust ma küsimusele ikka ei saanud...
Team saarlased
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

marauder kirjutas:
Vastust ma küsimusele ikka ei saanud...
Tule rahakotiga kohale,saad omale punase auto ja saad kõikidele oma küsimustele vastused,kui sõitma hakkad.

Milleks selline jahumine,kui sinust ostjat pole.

Ja kõigest ei tasu enam ammu avalikus foorumis kirjutada,seda loevad ka need kes seda ei peaks lugema.
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Milleks selline ülbe suhtumine(et tule tee ise)
Team saarlased
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

marauder kirjutas:Milleks selline ülbe suhtumine(et tule tee ise)
Asi pole ülbes suhtumises.
Tõesti ma ei taha kõigile kõigest kuulutada,kuna eelmist hoiatust avalikus foorumis kirjutamisest ei võtnud eriti tõsiselt.Kui õige aeg on,eks siis võin kirjutada.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

yanekk kirjutas:
Ja kõigest ei tasu enam ammu avalikus foorumis kirjutada,seda loevad ka need kes seda ei peaks lugema.
Tõsi ta on.
Minu üleeile õhtul tehtud postitus,mille kustutasin eile varahommikul,oli ARK meestele teada ja mulle seda seal ka mainiti.
Tuleb arvestada asjaoluga,et mida rohkem neid inimesi taga rääkida,seda rohkem nad su kraani kinni keeravad ja seda vähem on sul võimalik nendega normaalselt asju ajada.
Eesti on väga väike selle kohapealt.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Movistar kirjutas:
yanekk kirjutas:
Tõsi ta on.
Minu üleeile õhtul tehtud postitus,mille kustutasin eile varahommikul,oli ARK meestele teada ja mulle seda seal ka mainiti.
Tuleb arvestada asjaoluga,et mida rohkem neid inimesi taga rääkida,seda rohkem nad su kraani kinni keeravad ja seda vähem on sul võimalik nendega normaalselt asju ajada.
Eesti on väga väike selle kohapealt.
Ja seetõttu ei kajasta ka mina oma toimetamisi siin foorumis :wink:
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Uuendame siis natuke müüki.
Masin siis hetkel arvel sportautona,ülevaatus kuni 09.2010 ja hinnaks 190 000.-

Endiselt võib pakkumisi teha ka Osta.ee-s ja pakkuda vahetuseks masinat mille võimsus on ~200kw ja rohkem.

Üks värskem pilt kah.

Pilt
Suletud

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”