Max rehvimõõt Grand Cherokeele (17" velg)

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas grand-cherokee »

minu grandil on all 31 tolline rehv igastahes ja ilma tõsteta ka, ning ei käi vastu kuskile(kui välja jätta et ees rehvi siseserv käib vastu stabikat kui rattad välja keerata).
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

grand-cherokee kirjutas:minu grandil on all 31 tolline rehv igastahes ja ilma tõsteta ka, ning ei käi vastu kuskile(kui välja jätta et ees rehvi siseserv käib vastu stabikat kui rattad välja keerata).
Kui viitsid,siis mõõda ära,kui suur see rehv reaalselt ka on.
Pulber
Rookie

Postitus Postitas Pulber »

minu grandil on all 31 tolline rehv igastahes ja ilma tõsteta ka, ning ei käi vastu kuskile(kui välja jätta et ees rehvi siseserv käib vastu stabikat kui rattad välja keerata).
Ootan ka rehvimõõdu kohta infot,palju rehvi diam. on?Velje mõõdud?
lebokunn
Mudder

Postitus Postitas lebokunn »

Halb tuju? Oled Sa ikka kindel, et Sinu masinal on stock vedrud? See, et Sina ise pole tõstet teinud ei tähenda ju, et vedrud originaalid peaks all olema. Igatahes teen suure kummarduse, kui teised jeebimehed on eksinud ja Sinul õigus on, et 31'' ilusti alla läheb ja sellega normaalselt sõita saab.
grand-cherokee kirjutas:
ära targuta. 96 aasta gc on zj kerega ja sinna läheb 31 ilusti alla. WJ-ile üle 30 tolli ei taha mahtuda.
Kaupo
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

mitte et halb tuju aga ma tean kindlalt et mul pole tõstetud autot sest velje tsentri ja küljekarbi vaheline kõrguste vahe on sama mis veel neljal grandil mida olen pikemalt uurinud ja vaadanud. Rehvid on all 255/75/15 Fulda tramp-id.
ja ennem neid olid all 31/10,5 goodyear wranglerid.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

grand-cherokee kirjutas:mitte et halb tuju aga ma tean kindlalt et mul pole tõstetud autot sest velje tsentri ja küljekarbi vaheline kõrguste vahe on sama mis veel neljal grandil mida olen pikemalt uurinud ja vaadanud. Rehvid on all 255/75/15 Fulda tramp-id.
Ja need Wranglerid olid mis mustriga.
Ja endiselt küsimus,mõõda rehvi kõrgus ära,see jutt mis on rehvil kirjas ei pruugi olla tegelik mõõt.
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Niii. Pasteldeks kulunud Fuldade läbimõõt on 76,5cm. Lörtsi ja muu pasaga sõittes näeb ära, et palju ruumi mõlemale poole rehvist kereni jääb. Tagaratastel jäeb jüljekarbi ja rehvi vahele kuskil 2-3cm. Ja esitatastel jääb rehvi ja stange(logari) vahele väljakeeratud ratasega kah kuskil 2 cm. Niiet isegi mahub vast.
Viimati muutis grand-cherokee, T Mär 16, 2010 8:49 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

grand-cherokee kirjutas:Niii. Pasteldeks kulunud Fuldade läbimõõt on 66,5cm. Lörtsi ja muu pasaga sõittes näeb ära, et palju ruumi mõlemale poole rehvist kereni jääb. Tagaratastel jäeb jüljekarbi ja rehvi vahele kuskil 2-3cm. Ja esitatastel jääb rehvi ja stange(logari) vahele väljakeeratud ratasega kah kuskil 2 cm. Niiet isegi mahub vast.
66,5 cm. = 26"...lisame sinna 2 cm. (0.78"), saame, et alla mahub kõigest 26 + 0,8 = 26,8" rehv ..paneme kõige petteks veel kulunud rehvi varu ja saamegi 27..28":twisted:
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

eeeeiii ooot ooot ooot my bad. Mitte 66,5 vaid 76,5cm. Kui mul jääks 66-se rehviga kereni paar cm sõidaks ma ostukäru golfiga.
svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

grand-cherokee kirjutas:mitte et halb tuju aga ma tean kindlalt et mul pole tõstetud autot sest velje tsentri ja küljekarbi vaheline kõrguste vahe on sama mis veel neljal grandil mida olen pikemalt uurinud ja vaadanud. Rehvid on all 255/75/15 Fulda tramp-id.
Ma kahtlustan et tegemist on mingit sorti tundmatu maa Grandiga, pole sellist veel minu silmad kohanud kuhu tehase seades 31" ratas mahub ja sõita ka saab, aga noh kes mida sõitmiseks nimetab? Pakun, et Sinu tõstmata ÜBER Grandil ei käi keerates 31" rehv vastu ka, sest ainult lollidel ei mahu see alla ja ei käi vastu.
Mihkel
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

vastu stabikat käib rattad lõpuni keerates, aga sellega harjub kiirelt.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

grand-cherokee kirjutas:eeeeiii ooot ooot ooot my bad. Mitte 66,5 vaid 76,5cm. Kui mul jääks 66-se rehviga kereni paar cm sõidaks ma ostukäru golfiga.
Ok, aga 76,5 cm. = 30"...sina aga väidad, et all on probleemideta 31"? :roll:
Pulber
Rookie

Postitus Postitas Pulber »

Panin 30``x9,5 BFGoodrich AT alla,reaalne diam. rattal 75cm ja täpselt läks,samas mõõdus mudarehv vastu esilogarit oleks läinud.Oli ka võimalus 31`` rehvi mõõta ja võrrelda,reaalne diam. rattal peaaegu 77cm ja see poleks alla mahtunud.Praegusel veljel mõõdud R15/7 ja et 15.
Ehk on see info kellelegi abiks.
Kasutaja avatar
Ergo K
Fitting 38"

Postitus Postitas Ergo K »

Minu GC-l all hetkel 245/70 R16, reaalne läbimõõt 72 cm e. 28 tolli..tulemus:
Pilt

See siis paremal pool ! Mujale vastu ei käi ja silmaga vaadates, mahuks ka oluliselt suurem asi alla, kuid...
Jeep GC 4,7 WJ 99a.
Jeep GC 2,7 WJ 02a.
xaqu20
Mudder

Postitus Postitas xaqu20 »

Ergo K kirjutas:Minu GC-l all hetkel 245/70 R16, reaalne läbimõõt 72 cm e. 28 tolli..tulemus:
Pilt

See siis paremal pool ! Mujale vastu ei käi ja silmaga vaadates, mahuks ka oluliselt suurem asi alla, kuid...
Sama vaade esineb mul ja all 30"
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”