Draakon kirjutas:Mul on heameel teatada, et Mudakoon 2010 võistluskeskuseks saab auto/motokeskus Laitse Rally Park. See jääb võistlustkeskuseks kogu võistluste vältel. Lisaks tuunime sinna ka lisakatse publikule. Küll aga on võistlustel nn. "vanu lisakatseid" ja ka seniavastamata uusi.
Rada tõotab tulla sel aastal vägagi huvitav kuna minu jalakesed pole veel maapinnani jõudnud Küll aga katsun raja sättida nii, et see oleks kõigile ühtemoodi nauditav.
Draakon kirjutas:Mul on heameel teatada, et Mudakoon 2010 võistluskeskuseks saab auto/motokeskus Laitse Rally Park. See jääb võistlustkeskuseks kogu võistluste vältel. Lisaks tuunime sinna ka lisakatse publikule. Küll aga on võistlustel nn. "vanu lisakatseid" ja ka seniavastamata uusi.
Rada tõotab tulla sel aastal vägagi huvitav kuna minu jalakesed pole veel maapinnani jõudnud Küll aga katsun raja sättida nii, et see oleks kõigile ühtemoodi nauditav.
Et siis tulebki rahvaralli?
Urmas
Mis sul rally vastu on
Loodetavasti on Mudakoonul TR-3 de osavõtt oluliselt aktiivsem kui oli seda viimati olnud võistlusel.
Äkki lükkab korraldaja Joel selle võistluse natuke edasi, me vist ei saa masinat nii kaugele, et peale tulla. Ilm ka selline lumine, naelrehvi ka nagu pole. Uksi ka ei jõua vist ette panna, külm hakkab Pealegi pole mulle kunagi hüdrorool meeldinud, nüüd peab sellega kohe libedal kimama hakkama....
Mõttetu kiun.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Draakon kirjutas:Seoses väga raskete ilmastiku tingimustega võib esialgselt väljalubatud võistluste toimumise aeg muutuda. Mudakoon Trophy 2010 toimub kindlasti ja võistluste toimumise aja teavitame 25.03.2010.
Korraldajad.
Meie jaoks kehvad uudised.Kui võistlus toimub hiljem kui algselt planeeritud,siis osa võtta kahjuks ei saa.
Ilmastikutingimused on aga offroad võistlustele igati kohased
Draakon kirjutas:Seoses väga raskete ilmastiku tingimustega võib esialgselt väljalubatud võistluste toimumise aeg muutuda. Mudakoon Trophy 2010 toimub kindlasti ja võistluste toimumise aja teavitame 25.03.2010.
Korraldajad.
Meie jaoks kehvad uudised.Kui võistlus toimub hiljem kui algselt planeeritud,siis osa võtta kahjuks ei saa.
Tundub, et sotsialismil ja Eesti offroadil on neli ühist vaenlast- kevad, suvi sügis ja talv
Mait Paldra, TR1, tiim "Artist" piloot
2010 Esti 4x4 KV - II /Low Gear race 4 Toughbook 2010 - I
535 77 955
Korraldajad.
Tundub, et sotsialismil ja Eesti offroadil on neli ühist vaenlast- kevad, suvi sügis ja talv
Kui võimalik siis teeme kindlasti. Täna lihtsalt selline olukord kus tr1 ja vaba ei liigu mitte kuhugi seoses raske sulalumega, tr2 vaevaliselt ja traktoriga tr3 ilmselt naudivad. Vaatame mis lähipäevad toovad.
PS. Meenutades viimast Mudakoonu siis 80% veest kadus ca 1 nädalaga, eks paistab kuda see aasta
Draakon kirjutas: Täna lihtsalt selline olukord kus tr1 ja vaba ei liigu mitte kuhugi seoses raske sulalumega, tr2 vaevaliselt ja traktoriga tr3 ilmselt naudivad. Vaatame mis lähipäevad toovad.
Täna oma silmaga nägin kuda liikusid probleemivabalt vabaklassi Samurai ja tavarehviga Chevrolet Tahoe Munalaskme metsades.Et kui ilmad sedasi edasi püsivad, siis see lumi ära ka kaob.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008