dana35 tagasilla laagrid
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
Groundxzero
- Mudder
dana35 tagasilla laagrid
Mis imekombel neid seal ära saab?
Olen proovinud ise teha tõmmitsaid(läks kõveraks), löökhaamer(see mis peaks seestpoolt väljapoole lööma. rullid võtsin ka laagri sest ära, et jäid ainult saaled.
aga ei midagist.
Äkki teab keegi pärnus kohta, kes võtaks need ära?
Olen proovinud ise teha tõmmitsaid(läks kõveraks), löökhaamer(see mis peaks seestpoolt väljapoole lööma. rullid võtsin ka laagri sest ära, et jäid ainult saaled.
aga ei midagist.
Äkki teab keegi pärnus kohta, kes võtaks need ära?
-
Groundxzero
- Mudder
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Sa ju ei vaheta seal midagi. Pane asjad samapidi tagasi nagu võtsid. Ära seibe ja laagri liugpindasid vahetusse aja.Groundxzero kirjutas:Aga see eeldab diffri väljavõtmist. siis läheb seadistus paigast ära?
Minu kogemuse põhjal ei muutu seal midagi. Kui on sillaspetse, kes teistpidi teavad, siis andku tuld.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
irw.urmas kirjutas:Sa ju ei vaheta seal midagi. Pane asjad samapidi tagasi nagu võtsid. Ära seibe ja laagri liugpindasid vahetusse aja.Groundxzero kirjutas:Aga see eeldab diffri väljavõtmist. siis läheb seadistus paigast ära?
Minu kogemuse põhjal ei muutu seal midagi. Kui on sillaspetse, kes teistpidi teavad, siis andku tuld.
Urmas Urmas ma nüüd siis tulistan.
Seesuur, et ei pea ju diffrit välja võtma. Pooltelje august lükkad totu läbi ja koksad laagri välja.
Aga jah, lihtsam ja odavam on see töö lasta teha inimesel kes teab mida teeb.
Terv Erko.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Seda et, nii jah. Ei ole ma ise ka kunagi difrit selleks tööks maha võtnud.v6rrimees kirjutas: Urmas Urmas ma nüüd siis tulistan.
Seesuur, et ei pea ju diffrit välja võtma. Pooltelje august lükkad totu läbi ja koksad laagri välja.
Terv Erko.
Vanadus, mis muud, kuid õnneks on see mööduv
Aga et kodanik "totu" torusse lükata laagrit välja lööma, sellega sa "made my day" Pole ammu hommikuks nii head tuju saanud
Snegurochka ex.
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Hea, et mu kirjaviga sulle nii rõõmsa päeva tõi.urmas kirjutas:Seda et, nii jah. Ei ole ma ise ka kunagi difrit selleks tööks maha võtnud.v6rrimees kirjutas: Urmas Urmas ma nüüd siis tulistan.
Terv Erko.
Vanadus, mis muud, kuid õnneks on see mööduv
Aga et kodanik "totu" torusse lükata laagrit välja lööma, sellega sa "made my day" Pole ammu hommikuks nii head tuju saanud
Ilusat poolsula Jeepimise ilma.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
HEINAKÜÜN
-
Groundxzero
- Mudder