Appi Tuhala nõiakaevule
Moderaator: Moderators
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- uputaja
Sa oled vist natu lollMahviaDeTyrk kirjutas:Nabala karstialal planeeritakse avada 860 ha suurune lubjakivimaardla
Mis teil kõigil kangesti selle vastu on, et tahetakse luua 860 ha sellist ala, kus mingi aja pärast, ilma loodusele miskit lisakahju tekitamatta, sõita saab ??

PS: Põhja-Eestis on sõitmise jaoks piisavalt ruumi, ilma et peaks kultuuripärandit rikkuma.
PPS: Oled sa kunagi vanas paekarieeris üldse sõitnud, et see sulle nii väga meeldib.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Olenuputaja kirjutas:Sa oled vist natu loll![]()
Olen näinuduputaja kirjutas:Arvatavasti pole sa nõiakaevu näinud, ning ei tea mida suust välja ajad.
Ei mina tea jah - meil Lõuna-Eestis on kaevusid kah piisavalt - oleks, et sealt dislat välja ajaks või õltsi või miskit muud kasulikku mantiuputaja kirjutas:PS: Põhja-Eestis on sõitmise jaoks piisavalt ruumi, ilma et peaks kultuuripärandit rikkuma.
Ei ole sõitnud - kas ma lugesin siit õieti välja, et LowGear'i sõit ei meeldinud kindlasti kellegileuputaja kirjutas:PPS: Oled sa kunagi vanas paekarieeris üldse sõitnud, et see sulle nii väga meeldib.

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Re: Appi Tuhala nõiakaevule
Ma Loo elanikuna peaks ilmselt suu kinni üldse hoidma sellisel teemal, sest ega see karjäär meie õuelegi tulemata pole veel jäänud. Aga kuna pool sellest kodulehe tekstist on taas ikka ehe pullikaka siis annan natuke lugemist:ivan kirjutas:Ilmselt on paljud juba oma postkastist leidnud sellise lingi http://tuhalanoiakaevuleappi.com/
4x4 foorumlsed on palju looduses ringi liikunud, meid on meie hobi pärast kritiseeritud, vahel ka põhjendatult. Mis iganes loodusvarude kaevandamine aga jätab korvamatu jälje loodusesse. Toetame seda tagasihoidliku algatust!
http://www.skeptik.ee/index.php/2010/03 ... #more-2275
Kui rohkem aega siis lugege ka loo lõpus olevate linkide tekstid läbi.
Ma ei vaidle vastu faktile, et loodus on seal ilus ja omapärane. Aga et vitsameestest on Eestis tehtud miskid spetsialistid - mulle pähe ei mahu.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Lihtsalt omapärast(meiemaiselt ainukordset looduse väljundit) igavale augule.Kahjuks vaadates naabruses asuvat(Harku)karjääri ja minu maade ligi plaanitud analoogset "pommiauku"...ei saa kuidagi isegi lapsi silmas pidades loota, et neil seal oleks huvitav turnida.Kohalikus karjääris olen käinud ca 30 a ja nende tehnoloogia järgi tehtud töö ei jäta mingit ruumi fantaasiale(ca 15m paekivist püstseinad).Tagasitäidetav osa oleks turnimiseks kasutatav aga kas see oleks Tuhalas asi mida oodata?MahviaDeTyrk kirjutas: Küsimus oli lihtne = miks eelistate kaevu karjäärile
Parem olgu see maa alune jõgikond koos igava maastikuga(aga huvitava energeetika ja nähtustega) kui ärihuvidele vajalik killustiku karjäär.
Elan sealt väga kaugel aga toetan kaitset.
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Ilu on vaataja silmades. Nõus 100% aravamusega, et vitsamehed ei tohiks teadust teha. Vitsameeste arvamus rahvusvaliselt tunnustataud instituudi uuringule on ka väga nõrk.trc kirjutas: Ma ei vaidle vastu faktile, et loodus on seal ilus ja omapärane. Aga et vitsameestest on Eestis tehtud miskid spetsialistid - mulle pähe ei mahu.
Samas on need uuringu teostaja paari reaga märkinud:
Tämän tutkimuksen perusteella alueella kannataisi tehdä systemaatisempi laajempi tutkimus, jotta karstihorisonttien ja maanalaisten jokien jatkuuvus ja yhteydet selviäisivat.
Seal oleks nagu just juttu uutest maa-alustest voolusängidest, kusjuures ilma pildamisvitsa pistmata.
Minu jaoks ei olegi niivõrd tähtis nende maaaluste jõgede olemasolu kuivõrd selle piirkonna muutmine elamiskõlbmatuks. Selliste projektide vastumeetmena on hetkel suund kõikvõimaliksse kohtadesse moodustada looduskaitse alad. Kas tõesti on see ainuke võimalus? Ei pea õigeks seda teed, et teatud huvigrupi ideede teostamise piiramiseks piiratakse enamiku kodanike õigusi.
Meil on juba piisavalt palju igasuguseid kaevandusrajoone ja linna piiridel olevai kaevandusi, kus võiks rakendada uut ja säästlikku kaevandustehnoloogiat. Küsimus on siin ju lihtsalt rahas. See paekivi tuleks ju väga odavalt kätte võrreldes mingi Virumaa olemasoleva kaevanduse taaskasutusele võtmisega.
Kui keegi on arvamusel, et see kaevandus parandab meie teede olukorda või nende ehitus muutub odavamaks (hakkame vähem makse maksma), siis andku siin foorumis kõva häälega märku.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
- JoelH
- Fitting 38"
- Kontakt:
+1
päevaga üle 8000 lisandunud
Ja nagu tark onu kõrval ütles...
miks seda karjääri sinna vaja on? Tartu mnt pole ju kaugel.
päevaga üle 8000 lisandunud

Ja nagu tark onu kõrval ütles...
miks seda karjääri sinna vaja on? Tartu mnt pole ju kaugel.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.
Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
-
- asjade olemus - see on imelihtne
Küsimus ei ole mitte ainult "nõiakaevus", vaid paljudes kaevudes ümbruskonnas ning kogu ümbritsevas ökosüsteemis tervikuna.MahviaDeTyrk kirjutas:Küsimus oli lihtne = miks eelistate kaevu karjäärile
Kui loodus otseseks kannatajaks on, siis mina pigem loobun seal kohas offroadist, kui unistaks kaevanduse poolt maastiku p*ssekeeramisest, et oleks põhjust kunagi seal varemetel tantsu lüüa.
skeptik.ee eesotsas Martin Vällikuga haugub hetkel väga vale puu all ja kasutab praegu kõiki olemasolevaid võimalusi, et oma saidile promo teha ja lihtsalt vitsameeste vastu võidelda.trc kirjutas:...Aga kuna pool sellest kodulehe tekstist on taas ikka ehe pullikaka siis annan natuke lugemist:
http://www.skeptik.ee/index.php/2010/03 ... #more-2275
Probleem esineb Tuhalas vitsameestest sõltumatult, aga skeptik teeb oma rumala agitatsiooniga üsna suurt kahju. Suur oht on, et pesuveega visatakse ka laps välja.
PS. Meie pere on oma toetushääled andnud.
Härrased . Minumeelest ei olegi niivõrd oluline, kas jääb kuivaks või ei, vaid see, et kui maastikusõidukiga teelt maha keerata, siis on kõik meil nii püha ja puutumatu, et tuleks kohe täie rauaga karistada ja ühiskondlikult hukata - ja kõike seda mõne rehvijäle pärast! Nüüd aga tundub maad küllaga olevat ja selle võib sootuks ülesse kaevata?
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-