!Offroad i projekt!
Moderaator: Moderators
-
M1E 2010/M.R/Ronts
- Rookie
!Offroad i projekt!
Tere!
Oleme 1.kursuse mehaanikud ja otsustasime teha yhe projektika.
Õpetajal oli idee, mille otsustasime ette võtta.
Project siis järgmine kasutada käes olevaid asju ja teha 4x4 "väike ronija"
*:
1)UAZ alusraam(,roolimehanism,veermik...)
2)Ford transit R4 Diiselmootor
3)UAZ käigukast+ vahekast koos vahe flansiga
mootor on poolenisti peal,tuleb mõelda korralikud kinnitused.
Kellelgi ideid on =)??
Varsti lisan paar pilti ja räägin projektist edasi kui oleme jälle midagi teind.
Projekti tegijad: Mehaanik esimene kursus[/u]
Oleme 1.kursuse mehaanikud ja otsustasime teha yhe projektika.
Õpetajal oli idee, mille otsustasime ette võtta.
Project siis järgmine kasutada käes olevaid asju ja teha 4x4 "väike ronija"
*:
1)UAZ alusraam(,roolimehanism,veermik...)
2)Ford transit R4 Diiselmootor
3)UAZ käigukast+ vahekast koos vahe flansiga
mootor on poolenisti peal,tuleb mõelda korralikud kinnitused.
Kellelgi ideid on =)??
Varsti lisan paar pilti ja räägin projektist edasi kui oleme jälle midagi teind.
Projekti tegijad: Mehaanik esimene kursus[/u]
Muidu ju poleks tegemist projektikaga, las poisid ehitavad. Pange pilte, küll siis ideid tuleb.tai kirjutas:Maakeeli ütlus speed kills - drive ford. Miks selline valik ja miks ei kasuta uaz originaal bensiini moootorit`?b
Jõudu:
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
-
M1E 2010/M.R/Ronts
- Rookie
kuna vana mootor visati vist ära ja oli olemas selline mootor .see minu arvamustai kirjutas:Maakeeli ütlus speed kills - drive ford. Miks selline valik ja miks ei kasuta uaz originaal bensiini moootorit`?b
piisavalt jõuline mootor millel on piisavalt väänet ,kuigi vict ei mängi eriti rolli ja lollikindel, vict
me oleme õpilased ,meile anti kätte ja öeldi tegutsege =)
Viimati muutis M1E 2010/M.R/Ronts, E Mär 08, 2010 9:10 pm, muudetud 2 korda kokku.
-
M1E 2010/M.R/Ronts
- Rookie
Et siis tänud ette ka teistele ja tänud heaks kiidu eestMyrgel kirjutas:Muidu ju poleks tegemist projektikaga, las poisid ehitavad. Pange pilte, küll siis ideid tuleb.tai kirjutas:Maakeeli ütlus speed kills - drive ford. Miks selline valik ja miks ei kasuta uaz originaal bensiini moootorit`?b
Jõudu:
Urmas
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
No las poisid katsetavad ja ehitavad.MahviaDeTyrk kirjutas:"Jõuline" Transiti mootor millel on piisavalt "Väänet"M1E 2010/M.R/Ronts kirjutas:jõuline mootor millel on piisavalt väänet ja lollikindel![]()
Kõik oleneb ju võrreldes millega väänet,orig.mootorist kindlasti rohkem.
Hea kui on pealehakkamist ja tahtmist ka nõu küsida,et mitte pärast häbeneda mis välja tuli.
Igatahes jõudu noortele ehitamises ja ilmselt on ka eelarve piiratud,mis teeb asja veel põnevamaks
- MahviaDeTyrk
- Kontakt:
Kindel ??yanekk kirjutas:Kõik oleneb ju võrreldes millega väänet,orig.mootorist kindlasti rohkem.
Ma ei kiida heaks seda, et koolis mehaanikat õppivad noored tulevad ja räägivad midagi väändest mis neil miskist mootorist tuleb - veel vähem meeldib mulle kui sellist roppu kõnepruuki õigustatakse
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- uputaja
Ära hakka targutama, parem seleta ära mis ja kuidas on.MahviaDeTyrk kirjutas:Kindel ??yanekk kirjutas:Kõik oleneb ju võrreldes millega väänet,orig.mootorist kindlasti rohkem.
Ma ei kiida heaks seda, et koolis mehaanikat õppivad noored tulevad ja räägivad midagi väändest mis neil miskist mootorist tuleb - veel vähem meeldib mulle kui sellist roppu kõnepruuki õigustatakse
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Mootorist tuleb pöördemoment. Väändemoment on materjali sisejõud.uputaja kirjutas:Ära hakka targutama, parem seleta ära mis ja kuidas on.MahviaDeTyrk kirjutas:Kindel ??yanekk kirjutas:Kõik oleneb ju võrreldes millega väänet,orig.mootorist kindlasti rohkem.
Ehitajatele edu!
Mis kooli mehaanikud olete?
Offroadiga tegelnud alates 2006.
-
M1E 2010/M.R/Ronts
- Rookie
tai kirjutas:Noorte hariduse nimel olen nõus laost välja kirjutama toyota 2,4 mootori, mis peaks olema oluliselt töökindlam, kui transit. Tingimusel, et ma näen seda mootorit metsas sõitmas.
igasugune abi tere tulnud
TTRK-kool kust pärit
- Veiko
- I know how to fix stuff
Hakkab juba minema.Ma olin sellepeale mõelnud juba jupp aega mil mingis koolis maasturi projekt ette võetakse.Välismaal on väga tavaline,et lammari juppidest pannakse mingi kursuse töö juhendaja käe all kokku.Kunagi nägin kiirendus autot mis sõitis madalad 12-neid.Õige mitu katset sai teha ennem kui laiali läks.
Kõigepealt tehke eskiis ja kui julgete pange see siia ka üles.Kommentaarid ei jää tulemata.Enamus neist on asjalikult suunavad.Seejärel minge metalli kallale.Seda ka muidugi,et garaazi nurkades vedeleb meil kõigil asju mis ootavad oma paremaid päevi kuid hea eesmärgi nimel võib ju osa neist käiku lasta.
Sitta ärge tehke muidu jääb plekk eluks ajaks külge.Lihtsam on küsida.
Edu
Veiko
Kõigepealt tehke eskiis ja kui julgete pange see siia ka üles.Kommentaarid ei jää tulemata.Enamus neist on asjalikult suunavad.Seejärel minge metalli kallale.Seda ka muidugi,et garaazi nurkades vedeleb meil kõigil asju mis ootavad oma paremaid päevi kuid hea eesmärgi nimel võib ju osa neist käiku lasta.
Sitta ärge tehke muidu jääb plekk eluks ajaks külge.Lihtsam on küsida.
Edu
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond