Mootori juures pead vaatama kõike,alustades küünaldest ja nende juhtmetest ning lõpetades toitesüsteemiga.thunder kirjutas:Täna igastahes oli laadimine uuesti sama nagu varem![]()
Küll aga ikka auto jõnksutab. õlid on normis, mootori õli+filter eile vahetatud.
Imelik on see et see pöörete kõikumine ilmneb siiani ning ainult alla 30km/h ja kui vaikselt liikuda, rohkem gaasi andes sellist jõnksutamist ei esine. Tundub nagu oleks ainult mingil ühel kindlal kiirusel ja gaasipedaali asendil selline jamamine sees. Oskab keegi mingit nõu anda mida ma vaatama peaksin? Ma ise kaldun miskipärast arvama et viga ei ole käigukastis vaid mootorisNimelt jõnksutamise ajal tundub nagu mootor puterdaks.
K: Jeep Grand Cherokee ZJ küsimused.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Mootori õli kontrollides avastasin et varda osta jääb mingi ollus, kohvipruun läga põhimõtteliselt. Tasub muretsema hakata, või piisab kui järgmise õlivahetuse käigus karter alt ära võtta ja puhastada korralikult? Millest selline läga karterisse tekkida võib. Kondents lihtsalt, või kaantetihend ostakorral?
Mercedes Benz ML320-2003.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
Vähe infot.Kas jahutusvedelik kaob ja lõdvikute lekkeid ei ole? Kas karter on seda pruuni ollust täis,või on midagi muud?Kui jahutusvedelik kaob ja õli on pruun selline emulsioonine,siis on jahutusvedelik karteris.Seal võib olla põhjusi mitu alustades kaane tihendist ja lõpetades mõradega.Kas teed lühikesi sõite linnas ja kas on mootori temp.normi piires?Vaata õlikorgi alla,kas kollakat pruunikat läga ei ole. Külma mootoriga sõites võib see tekkida.Võib vahest olla samuti mõõtevardal.Vaata edasi ,kas jahutus vedelik on puhas ja pole õline,õline olla ei tohi.Kui on läga karteris sõita ei tohi ,kui ei ole, anna tuld.No nüüd sai ära seletatud, nagu lasteaias. 
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Nii.
Jahutusvedeliku kaob väga vähe, ning seda aind peale pikemaid otsi, millele järgneb radika kerge tossamine(annab kuskilt lõdviku vahelt läbi ma arvan). Õli äsja vahetasin ning see pruunikas ollus jäi õlivardale siis kui auto mõnda aega seisnud oli. Enamus sõite on tõesti lühikesed otsad ja linnas. Õlikork ja tosool on täiesti puhtad. Karteris ei tea mis on. Eks see selgub järgmise õlivahetuse käigus(kui ennem mingeid muresid ei tekki). Mootori temp kõigub näidiku järgi 70-100 vahel.
Jahutusvedeliku kaob väga vähe, ning seda aind peale pikemaid otsi, millele järgneb radika kerge tossamine(annab kuskilt lõdviku vahelt läbi ma arvan). Õli äsja vahetasin ning see pruunikas ollus jäi õlivardale siis kui auto mõnda aega seisnud oli. Enamus sõite on tõesti lühikesed otsad ja linnas. Õlikork ja tosool on täiesti puhtad. Karteris ei tea mis on. Eks see selgub järgmise õlivahetuse käigus(kui ennem mingeid muresid ei tekki). Mootori temp kõigub näidiku järgi 70-100 vahel.
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
Pikemat aega juba külmalt käima pannes ajab sellest märgitud kohast õli välja:

Soojana tundub et õlikadu pole, sest üldiselt õli väga palju ei kao, aga just külma mootoriga või siis suurema õlisurvega ajab sealt õli välja.
On selles kohas äkki mõni tihend ning kuidas sinna ligi pääseb, mingil moel äkki pingutada peale mõnda polti vms? On kellegil sarnast asja juhtunud?

Soojana tundub et õlikadu pole, sest üldiselt õli väga palju ei kao, aga just külma mootoriga või siis suurema õlisurvega ajab sealt õli välja.
On selles kohas äkki mõni tihend ning kuidas sinna ligi pääseb, mingil moel äkki pingutada peale mõnda polti vms? On kellegil sarnast asja juhtunud?
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ok, selge. Oskab keegi öelda selle tihendi koodi või ing. keelset nimetust. Soomekeelne nimetus aitaks ka. Asi selles et ma asun Soomes ning pean selle tihendi siit tellima siis. Lisaks avastasin et täiesti lambist on mu auto alla käigukasti juurde tekkinud päris suur õlilomp, nagu oleks liiter õli vähemalt maha jooksnud. Ning seda ilma et ma autoga sõitnud oleks.
Krt üle hakkab viskama kui aus olla see jändamine selle autoga. Nagu koer, koguaeg märgistab maad
Krt üle hakkab viskama kui aus olla see jändamine selle autoga. Nagu koer, koguaeg märgistab maad
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
selge. siis me sellist säästu tegema ei hakkayanekk kirjutas:Sääst on sellise tegevusega summas uus viskosidur vahekastis,kunagi maksis ~4000.-raha.petzz kirjutas:Keegi kunagi on esimese kardaani ära võtnud, et kütet säästa? Lihtsalt linnavahel sõitmiseks. Midagi õhtale ei keera? moto on 5,2 zj 97a.
BMW ja 4x4
-
petzz
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
kõik ei peagi sellest aru saama. ma sõidan linnas sellega. maale satun 1 kord kuus.ibra kirjutas:Ma ei saa aru ,miks omada sellist autot ja ta siis niiöelda ära kastreerida?petzz kirjutas:Keegi kunagi on esimese kardaani ära võtnud, et kütet säästa? Lihtsalt linnavahel sõitmiseks. Midagi õhtale ei keera? moto on 5,2 zj 97a.
loeks selle teema lõppenuks
tänud info eest.
BMW ja 4x4
Nii, käisin siis autopoes ja muidugi..neil ei ole, ega ei saa ka tellida seda õlifiltri jala tihendid
Küll aga öeldi et see on lihtsalt ringikujuline kummist tihend ning et kui ma läbimõõtu teaksin, saaks kasvõi ise kummist selle välja lõigata. Oskabki nüüd äkki keegi öelda mis selle tihendi läbimõõt olema peaks? Ei taha eriti vana hakata lammutama kohe, ennem võiks uus tihend olemas olla et kohe vahetada saaks.
Terv.
Terv.
Ford Sierra 2.0-1991.a
Ford Sierra 2.0-1991.a
tükk nr 32
http://www.elcats.ru/chrysler/Parts.asp ... RH%29+4.0L
Mine võta silberist, palju need rõngad ikka maksavad.
http://www.elcats.ru/chrysler/Parts.asp ... RH%29+4.0L
Mine võta silberist, palju need rõngad ikka maksavad.