Pakkuda müügiks paar vähekasutatud näidislampi.
Fenix TK11 Premium Q5 220 lum- 700.-eek
Pakendiga, kaasa varutihendid, varunupp ning käepael. Puudu kott.
Fenix TK40 MC-E 630 lum- 1400.-
Pakendis komplektne, kuid on saanud seesmiselt patarei happekahjustusi. Kõik toimib ja on väliselt nagu uus.
Vajadusel võin pilte üles panna.
Ülalpool nimetatud taskulampide spetsifikatsioonid ja saadaval internetis.
Viido
5209236
Fenix LED taskulambid
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Fenix LED taskulambid
Viimati muutis viidomon, R Veebr 26, 2010 9:49 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tore,
Et teistele teadmiseks siis, kui lähete asju kätte saama, et võtke 25% hinnast maha, kui makset teete.
Viide: 4x4.ee Allahindlus
Et teistele teadmiseks siis, kui lähete asju kätte saama, et võtke 25% hinnast maha, kui makset teete.
Viide: 4x4.ee Allahindlus
Isand viidomond on aksepteerinud oma sellise postitusega foorumi tingimusi.* Kui sa tahad teha oma ärile reklaami, siis iga foorumi kasutaja peab saama sinu poe letihindadest 25% odavamalt.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
TK40 leidnud asjaliku omaniku.
Eelnevale kommentaarile selgituseks.
-Antud isendid on/olid letihinnast niigi tunduvalt (üle 25%) soodsamad. Leidsin, et ehk võib foorumi kasutajatel antud vidinatest reaalset kasu olla.
-Lisasin info kodulehe kohta tehniliste andmete jaoks. Parandasin vea ja igaüks peaks nüüd ehk ise nii osav olema, et infot netist leida.
-Pean tunnistama, et ei lugenud ka reegleid eelnevalt
. Katsun edaspidi tähelepanelikum olla.
Parimatega
Eelnevale kommentaarile selgituseks.
-Antud isendid on/olid letihinnast niigi tunduvalt (üle 25%) soodsamad. Leidsin, et ehk võib foorumi kasutajatel antud vidinatest reaalset kasu olla.
-Lisasin info kodulehe kohta tehniliste andmete jaoks. Parandasin vea ja igaüks peaks nüüd ehk ise nii osav olema, et infot netist leida.
-Pean tunnistama, et ei lugenud ka reegleid eelnevalt
Parimatega
Nüüdseks ka TK11 läinud.
Kui kellelgi peaks veel kasutatud või demo lampide vastu huvi olema, siis võib mulle e-maili saata (viido@taskulamp.ee). Kui midagi juurde tekib, siis saab.
Viido
Kui kellelgi peaks veel kasutatud või demo lampide vastu huvi olema, siis võib mulle e-maili saata (viido@taskulamp.ee). Kui midagi juurde tekib, siis saab.
Viido