Hea nimi Sul valitud, võiks natuke naljasoont ka olla. Või paned siinirwitaja kirjutas:päris väheste ajurakkudega mehed siin ma vaatan?!?!?!
peent huumorit. Ma sain päris hulga naerda

Parimat
Moderaator: Moderators
Naelkummidega saab eriti külmasid ja kalke naisi rautada.krunnn kirjutas:To: Myrgel
Äkki on HR. Harrastusseksoloog nõus ka jagama kogemusi naelkummiga?
Olen kuulnud sellist varianti:trc kirjutas:Ma usun, et see on siit läbi käinud aga kordamine on kordamise isa. Seega:irwitaja kirjutas:Ehk keegi võiks seletada mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil millel kõvem kärn peal?
Pederast aastub apteeki ja nõuab kondoome. Apteeker varmalt abistamas, et millisedihärral vaja on. Omasooihar selle peale, et mudakummi vaja. Apteeker omakorda väga hämmastunud ja palub selgitust, et mismõttes mudakummi ja miks. Härra omakorda "ah nagunii läheb ju kohe si*as sonkimiseks"
Ja M+Sandrusr kirjutas:Mudakumm käib M+M-iga.
Tavaline kumm käib M+N-iga.
Järelikult nendel kummidel on ainult tähevahe.
Tervitustega
Kas sellest tuleks miskitpidi järeldada, et Heinaküün on geyklubiallar kirjutas:Olen kuulnud sellist varianti:
Omasooihar läheb tähoveerija juurde ja palub svampsule jeebi tätoveerida. Tatoomeister Üli üllatunud, et seLLine soov ja küsib siis kohe, et miks just jeep? Omasooihar vastu, No see läheb ju sitast paremini läbi!!!