Mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil?
Moderaator: Moderators
Mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil?
Ehk keegi võiks seletada mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil millel kõvem kärn peal? 

-
- Mudder
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Re: Mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil?
Ma usun, et see on siit läbi käinud aga kordamine on kordamise isa. Seega:irwitaja kirjutas:Ehk keegi võiks seletada mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil millel kõvem kärn peal?
Pederast aastub apteeki ja nõuab kondoome. Apteeker varmalt abistamas, et millisedihärral vaja on. Omasooihar selle peale, et mudakummi vaja. Apteeker omakorda väga hämmastunud ja palub selgitust, et mismõttes mudakummi ja miks. Härra omakorda "ah nagunii läheb ju kohe si*as sonkimiseks"
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Mudakummid on mõeldud eriti koledate naistega vahekorras olemiseks. Kummikiht on topeltpaks ja läbipaistmatu, et ühe silmaga angerjas ennast töövõimetuks ei ehmataks.irwitaja kirjutas:Ehk keegi võiks seletada mis vahe on mudakummil ja tavalisel kummil millel kõvem kärn peal?
Tavaline kumm on mõeldud "tavaliste" naiste panemiseks. Kõvem kärn lisab naisele parema mõnutunde ja see tõttu jõuab ta ka kiiremini finishisse.
Myrgel
Harrastusseksoloog
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
-
- Fitting 38"
To: Myrgel
Äkki on HR. Harrastusseksoloog nõus ka jagama kogemusi naelkummiga?
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
pole küll harrastusseksoloog, aga kui ma mäletan õigesti siis naelkummid on nende naiste jaoks, kes sulle kohe üldse ei meeldi, kellele tahad millegi eest kätte maksta, või tahad kindlaks teha, et ta ei hakka sulle kunagi helistama jne:)krunnn kirjutas:To: Myrgel
tel: 5239259
- erik
- Aktiivne Pikendus
See on meeste foorum, asjadest räägitakse nii, nagu meestele meeldib. Tavaliselt mehed saavad aru, kui nad lollid on, või on neil savi. Nutt ja hala on naiste teema. Kui mehed räägivad kummist, siis nad mõtlevad üht, kui aga mehed räägivad rehvist on jutt teine. Äkki proovid uuesti...irwitaja kirjutas:päris väheste ajurakkudega mehed siin ma vaatan?!?!?!
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Käib vanamees kepiga mööda vanalinna. Kepi koksimine käib ühele madaamile pinda ja ta soovitab vanahärrale, et pangu see kepile kummiotsik külge. Mõne aja pärast leiab papi, et ehk ongi see hea idee ja pöördub tänaval näitsiku poole, ning pärib, et kust kepikummi saada võib ? Punastav neidis suunab taadi apteegi poole.
Apteegis :
Taat : Ma palun ühe kepikummi !
Müüja : Lugupeetu, pole ilus ropendada, te soovite siis preservatiivi endale soetada ?
Taat : Pole mulle mingit perseventiili vaja, andke üks korralik kumm, mille saan oma kepi otsa torgata !
Niipalju siis üksteisemõistmisest....
Apteegis :
Taat : Ma palun ühe kepikummi !
Müüja : Lugupeetu, pole ilus ropendada, te soovite siis preservatiivi endale soetada ?
Taat : Pole mulle mingit perseventiili vaja, andke üks korralik kumm, mille saan oma kepi otsa torgata !
Niipalju siis üksteisemõistmisest....