Hull talv

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

täna tegin katustel turnimist, lükkasin igaks juhuks kivikatustel paksu vaiba maha. vahepeal saab ronimisvarustust ka mitte-lõbu pärast kasutada ;)
plekk-katused on aga ainuüksi tänasega täiesti paljaks muutunud.
tere, kevad!

khm, mida pinnasekattega külateed - ja eriti need mis pole just kõige paremad või lihtsalt madalas kohas! - varsti ütlema hakkavad...
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

keelutsoon kirjutas:
khm, mida pinnasekattega külateed - ja eriti need mis pole just kõige paremad või lihtsalt madalas kohas! - varsti ütlema hakkavad...

Liidame 1+1 ja tulemuseks saab ilmselt midagi sellist.

Pilt
dexter
Fitting 44"

Postitus Postitas dexter »

Käisin täna kodukandis mööda kruusateid sõitmas ja imestuseks nii mõneski kohas olid kruusa laigud välja sulanud juba....kuidagi eriti kiirelt....ei taha mõeldagi mis juhtub kui suurem sula peaks tulema, vist tõesti nagu ülaltoodud pildil :D
Gre
Rookie

Postitus Postitas Gre »

rekkamees
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas rekkamees »

Küsimus targematele - mul on linnamaja krundil 2 sissesõiduteed - ühte kasutan pidevalt, teine viib garaazhi. Nädalasest reisust koju jõudes oli greider käinud ja garaazhitee ette jääkamakatest paraja valli ajanud. Hea, et praegu sula, sai labidaga tee lahti visata. On mul edaspidi mõtet kuskil protesteerida, või nii ongi, et labidas kätte ja...
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ma korra uurisin ka kunagi, et kuidas lood on, kui minu just äsja puhtaks aetud kõnnitee sahamees lund täis ajab. Pidi minu probleem olema kõnniteetee puhas hoida ja sahamehe peale kaebamine ei pidavat aitama.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Eramajade rajooonis kus majad järjest ei ole mõeldav ,et kõigi majade eest vaalud enda järgi ära koristad. Kui majade vahed pikad siis oleks ju viisakas maja ees korra sahk teisele poole keerata. Samas kui ühel majal teed esise puhtaks saad naabritelt ikka sõimata, miks lal tehti aga mul ei tehta. Ja kõnniteega selline lugu et linn nõuab äärekivist äärekivini puhast teed ja mis sul üle jääb kui kõnniteele lükata. Üldiselt on lumekoristus selline töö, et sõimata saad alati kas siis jalakäialt,autojuhilt,majaomanikult või linnalt. :D
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
kailo1
Fitting 38"

Postitus Postitas kailo1 »

rekkamees kirjutas:Küsimus targematele - mul on linnamaja krundil 2 sissesõiduteed - ühte kasutan pidevalt, teine viib garaazhi. Nädalasest reisust koju jõudes oli greider käinud ja garaazhitee ette jääkamakatest paraja valli ajanud. Hea, et praegu sula, sai labidaga tee lahti visata. On mul edaspidi mõtet kuskil protesteerida, või nii ongi, et labidas kätte ja...
Tegelen ise ka lume lükkamisega ja olen ikka parajalt sõimata saanud, et kuidas sa julged minu tee otsa kinni lükata. Inimesed on ikka jube laisaks muutunud, juhul kui keegi julgeb nende teeotsa kinni lükata siis lausa helistatakse valda, et mis pull on keski on nende teeotsa kinn lükanud ja, et tulgu tagasi ja lükaku lahti.
Kawasaki 750 nr"11"KOSE ORT 2011. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse 1. koht
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

heints kirjutas:... Ja kõnniteega selline lugu et linn nõuab äärekivist äärekivini puhast teed ja mis sul üle jääb kui kõnniteele lükata...
Ja minult kui majaomanikult nõutakse puhast kõnniteed jällegi, muidu tulevad ja teevad trahvi. Kuhu mina siis selle lume panema peaks, hakkan sulatama või maja taha lumest torni ehitama?

PS. Kui oled tunnikese kõnniteed rookinud ja peaaegu lõpuni puhtaks saanud, ning tuleb mees sahaga ja selle puhta kõnnitee hooga jälle lund täis lükkab, siis on küll selline tunne, et...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

Surnud ring, sina loobid teele sahk lükkab tagasi.Tegelt tuleks ära vedada sellistes kitsastes kohtades lumi. Aga maksta ei taha selle eest keegi.
Muidugi kui ühelpool teed on roogitud kõnnitee ja teisepool haljasala või kraav siis on küll sigadus kõnniteele lükata.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Väike vihje, sahamehega ei tasu eriti põrkama hakata vaid nendega saab ka ilusasti rääkida
Kui põrkama hakkad võid leida enda maja eest 2 meetrilise lumetorni ....
:lol:

Aastaid tagasi (kooli ajal) sai Tallinna tänavaid kesmisest suurema 4x4 liikuriga sahatatud... :roll:
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

boob kirjutas:
heints kirjutas:... Ja kõnniteega selline lugu et linn nõuab äärekivist äärekivini puhast teed ja mis sul üle jääb kui kõnniteele lükata...
Ja minult kui majaomanikult nõutakse puhast kõnniteed jällegi, muidu tulevad ja teevad trahvi. Kuhu mina siis selle lume panema peaks, hakkan sulatama või maja taha lumest torni ehitama?
Olen ammu oodanud, et näiteks omanike liit hääkorra selle punkti peale kisa tõstab ja selle ebaseaduslikuks kuulutada laseb. Endal õnneks selline puhastusala puudub. Lume koristamise kohustuse täitmisest saab lugeda ka http://www.nc.ee/?id=11&tekst=RK/3-1-1-105-09
Kasutaja avatar
Marlai
Rock Crawler

Postitus Postitas Marlai »

Seda teemat igati lahatud.
Põhiseadusest selline lõik: § 29. Eesti kodanikul on õigus vabalt valida tegevusala, elukutset ja töökohta. Seadus võib sätestada selle õiguse kasutamise tingimused ja korra. Kui seadus ei sätesta teisiti, siis on see õigus võrdselt Eesti kodanikuga ka Eestis viibival välisriigi kodanikul ja kodakondsuseta isikul.

Kedagi ei tohi sundida tema vaba tahte vastaselt tööle
ega teenistusse, välja arvatud kaitseväeteenistus või selle asendusteenistus, tööd nakkushaiguse leviku tõkestamisel, loodusõnnetuse ja katastroofi korral ning töö, mida seaduse alusel ja korras peab tegema süüdimõistetu.

Ei ole küll jurist, aga lihtkodanikuna saan aru, et kõik määrused ja eeskirjad, mis sunnivad mind lund koristama vms tegema, ei ole põhiseadusega kooskõlas.
Kui probleemi on võimalik sõnastada, on seda võimalik ka lahendada.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

mingi sahamees oli kuskil tina saanudd
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

säinas kirjutas:mingi sahamees oli kuskil tina saanudd
Moskvas juhtus jah selline lugu... http://www.postimees.ee/?id=230640
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”