Käigukasti hammasratta taastamine
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Käigukasti hammasratta taastamine
Kas kellegil on kogemusi käigukasti hammasrataste taastamisega?Mul tagumise käigu hammasrattal üks hammas ära murdunud.Kas on mingi varjant et keevitada uus hammas peale,freesida ja siis karastada?
Uue hammasratta tegemine maksaks umbes 2000.- Tegemist siis Jeep Cherokee 4,0L manuaalkäigukastiga AX-15.
Uue hammasratta tegemine maksaks umbes 2000.- Tegemist siis Jeep Cherokee 4,0L manuaalkäigukastiga AX-15.
5137887
Re: Käigukasti hammasratta taastamine
Uue hammaka (05252084 ) tellimine odavam.Sa elad nagu vanal Vene ajal kui Lääne autodele polnud midagi saada, siis lasid sepal teha.valts kirjutas:Kas kellegil on kogemusi käigukasti hammasrataste taastamisega?Mul tagumise käigu hammasrattal üks hammas ära murdunud.Kas on mingi varjant et keevitada uus hammas peale,freesida ja siis karastada?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ole kena ja saada mulle need kontaktid, et kus saab 2 kiloga lasta käigukasti jauks korralikke hammakaid tehavalts kirjutas:Uue hammasratta tegemine maksaks umbes 2000.-

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
a/s Ferrel, Sõmerul. Rakvere küljeall. Paarimees lasi seal T-16 (sasku) tagurpidikäigu hammasratta uue teha. 800.- eeku, karastatud ja puha. Kestab siiamaani, juba pool aastat. Ja see trakats näeb üksjagu valu... Lihtsalt infoks siisMahviaDeTyrk kirjutas:Ole kena ja saada mulle need kontaktid, et kus saab 2 kiloga lasta käigukasti jauks korralikke hammakaid tehavalts kirjutas:Uue hammasratta tegemine maksaks umbes 2000.-

- erik
- Aktiivne Pikendus
Olen 99% kindel, et sõiduauto täpisdimensioneeritud kastis see hammakas vastu ei pea.zum kirjutas:a/s Ferrel, Sõmerul. Rakvere küljeall. Paarimees lasi seal T-16 (sasku) tagurpidikäigu hammasratta uue teha. 800.- eeku, karastatud ja puha. Kestab siiamaani, juba pool aastat. Ja see trakats näeb üksjagu valu... Lihtsalt infoks siisMahviaDeTyrk kirjutas:Ole kena ja saada mulle need kontaktid, et kus saab 2 kiloga lasta käigukasti jauks korralikke hammakaid tehavalts kirjutas:Uue hammasratta tegemine maksaks umbes 2000.-
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Aa küsi siit, saad miskit aimu, palju lammutajad küsivad kasti eest
http://elv.ee/
Kui sellist on meie mail üleüldse.
http://elv.ee/
Kui sellist on meie mail üleüldse.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.