Isuzu D-max 2009 2.5TD kärukonksu install

Moderaatorid: Landy, Moderators

Vasta
vasp
Rookie

Isuzu D-max 2009 2.5TD kärukonksu install

Postitus Postitas vasp »

Tere, ostsin kärukonksu omale siis, aga ei tea juhtmeid panna. Autol oli mingi 14 auguga pistik, igas augus väike kummikate, mille peal numbrid. Sinna oleks vaja nüüd ühendada 7 juhet (need, mis kärukonksu pistikusse), kuid kuhu?
Oskab keegi midagi öelda?
Kalamees
Fitting 44"

Pistik

Postitus Postitas Kalamees »

Täitsa saadaval üleminekud.

Aga 13 jalaga pistiku skeem

http://www.respo.ee/est/haagised.php?le ... p=13jalaga
Viimati muutis Kalamees, E Veebr 22, 2010 6:36 pm, muudetud 1 kord kokku.
vasp
Rookie

Postitus Postitas vasp »

okei, lootsin ka, et see on kaasas ja ei vaadandki kohapeal. aga kaasas oli aind juhtmepundar jne.. tuleks nagu ise kokku panna.

kus saadaval on?

kas ise ei anna mul neid ära ühendada?
Kalamees
Fitting 44"

VAhe tükk

Postitus Postitas Kalamees »

vasp
Rookie

Postitus Postitas vasp »

eiei, ma ei mõtle seda.

ma mõtlen seda, mis isuzule kere külge käib, kui ma paigaldan talle kärukonksu. seal põhjaall oli mingi nelinurkse kujuga pistik, kuhu siis peavad minema juhtmed, milles tuleb kärukonksu juurde välja see pistikupesa, kuhu läheb siis käru juhe külge.

seal on 14 auku ja mõtlesin, et sellist skeemi vms vaja, et kust sealt isuzu küljest ühendada (millisest august) sinna kärukonksu juures olevasse pesasse need juhtmed.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Kas esindusest ei saa vastavad pistikut? Tundub selline plug a play ühendus olevat.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
vasp
Rookie

Postitus Postitas vasp »

Ma ei ole veel kuskil käinud, tõin täna Pärnust MDM autost selle konksu, seal oli kõige soodsam hind ja hea suur kärukonks ka (pikk see alusraam jne). Seal oli kaasas see pesa, kuhu käru juhe ühendatakse ning juhtmekimp, kuid ühendamata kõik.
Mõtlengi, et .. mis süsteem seal on.. aga eks ma siis uuri esindusest homme. Auto küljes pistikupesa ja seal sees pistik ka, millesse siis need 7 juhet tuleks panna, aga seal on 14 auku, kõigil kummipunnid ees.. ei tea kuhu.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

No jah , vaata oleks sa selle minu käest ostnud , mõtlen konksu, oleksid veelgi sootsamalt saanud kui MDM ist , usu, :D MDM ostab minu käest , Siis minu elektrik oleks selle sulle ka lihtsaks teinud. Oleks ära ühendanud. Ja tõstukit oleksid saanud minu juures kasutada paigalduseks. Nii lihtne see olekski. Aga nüüd tahaks elektrik kindlasti raha. :lol:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
vasp
Rookie

Postitus Postitas vasp »

Nojaa.. oleks teadnud :) Ma ei käinud enne siin.
Vasta

Mine “Isuzu”