Soovin laenata lumekette (olemas)

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Earl
Off Roader Wannabe

Soovin laenata lumekette (olemas)

Postitus Postitas Earl »

Soovin mõistliku tasu eest laenata/rentida üheks nädalavahetuseks (ilmselt 5.-7. märts) lumekette 33x12,5x15 rehvidele, kokku on vaja 4 tk.

Sõit (ca 15km) kulgeb ainult jääl ja lumel, asfalti ei ole kahte meetritki plaanis.

Ise ei raatsi ühe sõidu pärast kette osta aga arvan, et need võiksid abiks olla.

Tore kui saaks kaubale kellegagi Tallinnast või lähikonnast.

5130761
Sven

update: rehvimõõt muudetud.
Viimati muutis Earl, E Mär 01, 2010 8:09 pm, muudetud 2 korda kokku.
ardi
Rock Crawler

Re: Soovin laenata lumekette

Postitus Postitas ardi »

Earl kirjutas:Soovin mõistliku tasu eest laenata/rentida üheks nädalavahetuseks (ilmselt 5.-7. märts) lumekette 225/70 R16 rehvidele, kokku siis 4 tk (või vähemalt 2).
Sõit (ca 15km) kulgeb ainult jääl ja lumel, asfalti ei ole kahte meetritki plaanis.

Ise ei raatsi ühe sõidu pärast kette osta aga arvan, et need võiksid abiks olla.

Tore kui saaks kaubale kellegagi Tallinnast või lähikonnast.

5130761
Sven
Võin rentida rekka kette.Otsest tasu ei taha,kuid kinnitamiseks on sul vaja osta seekleid,mis maksavad vist mingi 6kr/tk ja neid on vaja 16tk.Pärast annad tasuks mulle need seeklid.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

ardi kirjutas:...Võin rentida rekka kette.Otsest tasu ei taha,kuid kinnitamiseks on sul vaja osta seekleid,mis maksavad vist mingi 6kr/tk ja neid on vaja 16tk.Pärast annad tasuks mulle need seeklid.
natuke OT aga seleta palun harimatule, mis asi on seekel, ehituspoes neid igatsugu ketilülisid ja konkse hulgi.
Endal olemas veneaegsed ZILi ketid mis isetehtud heinaniiduki ratastel (gaz 51-lt) poolteist tiiru peal (muidu tõmbas ratta märjal rohul ringi ja tööst ei saand asja) ja veneaegsed sõiduauto ketid (vanalt 407 mosselt). Peale olen pannud külgedelt poltidega kinnitades ja kogemus näitab, et pingul ei tohi nad olla, siis korjavad ketivahed sitta täis (nagu rehvimustrigi) ja ei mingit efekti. Kui on parajalt lõdvalt peal, siis raputab kohe puhtaks ja järgmisel ringil kraabib jälle tõhusalt edasi.
Kuna maasturil ja autol üldse pole ise kunagi kasutanud, kogemus aeglasemate liikuritega, siis ei oska öelda, kas see reegel ka maasturite puhul kehtib?
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

honkomees kirjutas:
ardi kirjutas:...Võin rentida rekka kette.Otsest tasu ei taha,kuid kinnitamiseks on sul vaja osta seekleid,mis maksavad vist mingi 6kr/tk ja neid on vaja 16tk.Pärast annad tasuks mulle need seeklid.
natuke OT aga seleta palun harimatule, mis asi on seekel, ehituspoes neid igatsugu ketilülisid ja konkse hulgi.
Endal olemas veneaegsed ZILi ketid mis isetehtud heinaniiduki ratastel (gaz 51-lt) poolteist tiiru peal (muidu tõmbas ratta märjal rohul ringi ja tööst ei saand asja) ja veneaegsed sõiduauto ketid (vanalt 407 mosselt). Peale olen pannud külgedelt poltidega kinnitades ja kogemus näitab, et pingul ei tohi nad olla, siis korjavad ketivahed sitta täis (nagu rehvimustrigi) ja ei mingit efekti. Kui on parajalt lõdvalt peal, siis raputab kohe puhtaks ja järgmisel ringil kraabib jälle tõhusalt edasi.
Kuna maasturil ja autol üldse pole ise kunagi kasutanud, kogemus aeglasemate liikuritega, siis ei oska öelda, kas see reegel ka maasturite puhul kehtib?
Seekel on U kujuline lüli,mille sulgeb otsast polt.
Õiged lumeketid on nagadega.
http://album.ee/node/22158115/50217349
Rekkaketid on sellised.
http://album.ee/node/22158117/50217349
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

ardi kirjutas:Võin rentida rekka kette.Otsest tasu ei taha,kuid kinnitamiseks on sul vaja osta seekleid,mis maksavad vist mingi 6kr/tk ja neid on vaja 16tk.Pärast annad tasuks mulle need seeklid.
Tänan pakkumast, uurisin teenindusest ja laideti see mõte kindlasti maha. Ei pruugi need ketid tõepoolest koopasse ära mahtuda.

Täpsustuseks veel et tegu on tänavasõidu(talve)rehviga ning kette on vaja kindlasti 4.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

honkomees kirjutas: natuke OT aga seleta palun harimatule, mis asi on seekel, ehituspoes neid igatsugu ketilülisid ja konkse hulgi.
Sama värk, et kui kett liiga pingule tirida siis ei kraabi nii hästi edasi. Lopendava ketiga on aga jällegi lahtilükatud teel marupaha liikuda. Lisaks võib päris maha tulla ja siis on pahandust palju. Lahtise ketiga sain sõita max 40km/h, pingul kettidega aga isegi kuni 70km/h. Mina soovitaks maasturil ohutuse huvides pigem rohkem pigule tõmmata.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

Plaanitav sõit saaks toimuma teise autoga, sellega muutus ka rehvimõõt. Seega oleks kette (4tk) vaja hoopis 33x12,5x15 rehvile.
ardi paraku ei leidnud kõiki 4 ketti üles, seega tuli tema pakkumisest loobuda.
Earl
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Earl »

Ketid olemas. Tänud ivanile :)

Teema lukku.
Suletud

Mine “Bizniz”