Ventiilitõstja!?

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Tuulekas
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Ventiilitõstja!?

Postitus Postitas Tuulekas »

Tervist!
Mul selline küsimus,et sain rootsikeelse tekstiga auto müügi pakkumise,millel ümber tõlgitult on selline viga....
MOOTOR TIKSUB NATUKE, MIS TÕENÄOLISELT ON SEOTUD VENTIILITÕSTJAGA
IGATAHES POLE HULLU, SEST SEE EI MÕJUTA MOOTORIT.
Tegu on 3,0 V6 pajeroga.Et teab keegi sellest midagi rääkida või vähemalt seletada mulle,mis asi on VENTIILITÕSTJA!?

t.Tuulekas
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Tõukur :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Tuulekas
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas Tuulekas »

on tegu suure veaga?....võhik nagu ma olen
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Arvatavasti siis tegu hüdrotõukuriga, asi mis õlisurvega hoiab klapivahet, viga võib olla väheses õlis, viletsas õlisurves, kulunud tõukurites, kulunud tõukuri pesades või vanas ja/või liiga vedelas õlis. Enne ei saa 100% teada kui proovitud õlivahetust.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Mõne aasta eest oli Taketis letikaup ja vahetus ei ole kosmoseteadus, hüdrotõukuruid siis. Iseasi on nookuritega, häälitseda võib ka rulliga nookur ja pikapeale nukkvõllile haiget teha. Sinna sobivad täpselt ka tallaga nookurid, samuti ka käsitsi reguleeritavad. Peaksid olema enamuse selleaegsete mootorite omad ristkasutatavad.
Tehtud, mõeldud.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”