Garmin City Navigator Europe 2010 v.1

Mured, mõtteavaldused ja ideed seoses erinevate elektroonilise navigeerimise vahenditega - GPS, PC (ok Mac ka), PDA, erinevad tarkvaralahendused jms. Samuti võib siia postitada ka teemasid mis puudutavad erinevaid metsaskasutatavaid sidevahendeid (VHF, UHF, PMR, CB jm.). Oodatud EI OLE teemad oma kraami kiitmiseks ärilisel eesmärgil!

Moderaatorid: hulkur, Moderators

Vasta
nod476
Off Roader Wannabe

Garmin City Navigator Europe 2010 v.1

Postitus Postitas nod476 »

On seal ka Eestit parandatud mida uut euroopas. on kellegil reaalseid kogemusi?
Jopakolla
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Jopakolla »

Võrreldes millega? NT2009-ga võrreldes: on Eesti täielikult kaetud, aadressiotsing töötab kõikides linnades veatult, juurde on tekkinud palju väikeseid tänavaid ja teid (konkreetselt oskan öelda näiteks Saaremaa ja Viimsi-Leppneeme kandi kohta).
Muud Euroopat ei oska väga kommenteerida, kuna pole kasutanud seal. Parandatud on näiteks Riias ühesuunaliste tänavate infot (ei ürita enam igal võimalusel vastasuunda ja keelumärgi alt sisse juhatada).
Täpsem info siit.(pilt on küll vana aga jutt juures on uus)
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

Jopakolla kirjutas:Võrreldes millega? NT2009-ga võrreldes: on Eesti täielikult kaetud
täielikult katma on ka muidugi erinev arusaam. Kui pooled teed on üldse puudu, siis minu jaoks ei ole see veel täielikult katma. Eestis kasutan ainult REGIOt. Seal kus pole muu oluline, kui transiit (a'la reisil), seal kasutan navigatorit...
teex yhe zuicu
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

Jopakolla kirjutas:Võrreldes millega? NT2009-ga võrreldes: on Eesti täielikult kaetud [...] Täpsem info siit.(pilt on küll vana aga jutt juures on uus)
Sama jutu (ja pildi) järgi oli ka juba NT2009-s Eesti "täielikult kaetud".

Offtopic:
Mina lasin uuele nüvi 7x5-le tolle CN2010 uuenduse koos viimase firmwarega peale, mille emma-kumma tagajärjel hakkas seade ekraanil infot uuendama kord 10 sekundi järel. Maaletooja ei osanud alguses midagi teha peale torisemise, et milleks mul üldse oli vaja seda seadet arvuti külge ühendada.
GPSPassion foorumist sain lahenduse, et sellise jama ilmnemisel pärast tarkvarauuendust on vaja teha "hard reset". Mitte see, mida tavaliselt tehakse sisselülimisnupu hoidmisega 20 sek (ja mis ei aidanud), vaid hoiad sõrme ekraani all paremal nurgas ja lülitad siis sisse. Selle järel küsitakse, kas kustutan kõik kasutajaandmed.
Ehk oli kellelgil abiks.
Jopakolla
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Jopakolla »

Pomo kirjutas:
Jopakolla kirjutas:Võrreldes millega? NT2009-ga võrreldes: on Eesti täielikult kaetud
täielikult katma on ka muidugi erinev arusaam. Kui pooled teed on üldse puudu, siis minu jaoks ei ole see veel täielikult katma. Eestis kasutan ainult REGIOt. Seal kus pole muu oluline, kui transiit (a'la reisil), seal kasutan navigatorit...
OK, täielikult kaetud on võib-olla tõesti ülepakutud. Kuid samapalju ülepakutud on ka "pooled teed puudu". Kas see peaks tähendama Eesti katvust 50%.

Igatahes linnades ja maanteedel töötab tavaolude jaoks rahuldavalt.
Metsavahel kasutan ka ise EOMAP 23.02, kuna seal peal liinid ja sihid ning väiksemad rajad.
nod476
Off Roader Wannabe

Regio Baltic 1.3 seal ka liinid ja looduskaitse alad peal
tisko3
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tisko3 »

2010 võrreldes 2009 versiooniga märksa rohkem teadlikum, igatsugu pisikestest tänavatest. siia nüüd minuteada täielikult Regio atlas integreeritud.

Mai algul Sirgalas oli vähegi rattajälge sisaldav rada teeks märgitud ja kui rattajälge enam näh epolnud või veel polnud, siis ka kaardil tee kadus. paar kuud selle järgi sõitnud, ei ole täheldanud, et midagi puudu oleks. aadressiotsing on märksa sisukam, ei ole enam komistanud selliste aadresside otsa, mida navis pole.

mida ta veel ei oska on majanumbrite tähelised lisandid, a la pärnu mnt 388B 388 leiab aga B-d mitte (näide on laest võetud illustreerimaks mõtet)
ma usun, et mul on auto
nod476
Off Roader Wannabe

lõpuks ka väike uuendus 2010 v2.
tisko3
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tisko3 »

nüüd on nii Garminil kui iGO softi kasutavatel navidel eesti ja ka baltikumi kaetus olemas. nö 98% kaetus tuli veebruaris, kuid viimane vist sept uuendus andis ka selle viimase 2% kätte.

iGO jaoks on fbl failid mõnekümnemegased, garminil terve dvd image
ma usun, et mul on auto
Andre111

Re: Garmin City Navigator Europe 2010 v.1

Postitus Postitas Andre111 »

nod476 kirjutas:On seal ka Eestit parandatud mida uut euroopas. on kellegil reaalseid kogemusi?
Uue euroopa kaardi versioon on 2010.20. Aga Eesti puhul soovitan ikkagist kasutada kas EOMAPi või Regio kaarti. Need kõige täpsemad Eesti puhul.
nod476
Off Roader Wannabe

euroopas seiklejatele on väljas CN 2010 v3
Vasta

Mine “Elektrooniline navigeerimine, IT ja side”