Puksiirabi
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Puksiirabi
Puksiirabi kuni 2,3t, vints. Asukoht Tartumaa. Hind Tartus 400.-(ilma lisatöödeta), väljaspool Tartut lisandub 7eek/km. Pikemad otsad kokkuleppel. http://img5.imageshack.us/img5/9932/august2009091.jpg
53 949 737
Marko
53 949 737
Marko
Minu neliveolised sõbrad: Chevy Tahoe ja Bobcat 

- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Miul tekkis siinkohal küsimus, et kas See abipakkumine siin on 7EEK/Km ? või siis 400 EEK eeldusel, et sa nt vinti trossi ei vea (ilma lisatöödeta) ?
Kui see nii on siis oleks, ehk nagu viisakas ka seal ära märkida
Kui see nii on siis oleks, ehk nagu viisakas ka seal ära märkida

tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Ei, auto ühekordne pealevintsimine ei ole lisatöö. Lisatöö on siis kui ma pean kusagilt lumehanest auto välja kaevama, või sikutama neli korda vintsiga treilat ümber parkides, kuna auto on "seal kusagil" teiste autode taga.
Päris ausalt öeldes on treila mul Bobcati vedamiseks. Kuna praegu bobik välja renditud, siis mõtlesin, et mis ta niisama seisab.
Kui ikka auto on katki või kraavis siis on ikka abi küll.
Või arvab eelkõneleja, et peaksin seda tööd tegema pro bono?
Aga nagu öeldud hinna üle annab rääkida
Päris ausalt öeldes on treila mul Bobcati vedamiseks. Kuna praegu bobik välja renditud, siis mõtlesin, et mis ta niisama seisab.
Kui ikka auto on katki või kraavis siis on ikka abi küll.
Või arvab eelkõneleja, et peaksin seda tööd tegema pro bono?
Aga nagu öeldud hinna üle annab rääkida

Minu neliveolised sõbrad: Chevy Tahoe ja Bobcat 

-
- Got ARB and Nitrous?
Tegelikult ilmselt arvas küll. Ja ilmselt arvab enamik siinsest rahvast, et appitulijana kohale laekudes on kena kui kütus (kuidagi/millalgi) kompenseeritakse ja kõik muu on "pro bono". Ärikontaktina on asi arusaadav aga appitulijate nimekirjast telefoninumbri võtnu võib üllatuda küll kui vintsimise eest lõpuks arve esitatakse.nokkel kirjutas: Või arvab eelkõneleja, et peaksin seda tööd tegema pro bono?
Appitulejate alateema pealikri on Ajaviide ja muu huvitav jutt. Appi tulemine tähendabki appi tulemist. See mida sina pakud on teenusepakkumine ja veel väga alatu. Kui sa kavatsed kellegi välja tõmbamise ja koju sikutamise eest rohkem kui kütuseraha küsida siis võta oma nimi appitulejate nimekirjast maha.nokkel kirjutas:Alateema pealkiri ju Bizniz?
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
Absoluutselt mitte keegi ei väida, et puksiirteenus oleks midagi alatut või ebaeetilist. Samas pakkuda varjatud teenust nimekirjas mis on mõeldud inimestele kes vajavad abi ja neile kes soovivad seda anda ja enamalt jaolt tasuta on alatu. Kas nüüd said aru mida sulle öelda üritatakse?nokkel kirjutas:Siis nagu leiva teenimine on alatu, mees mõtle ka mida sa räägid.
Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
-
- Got ARB and Nitrous?
Äh, mis te enam nokite. Jõudis kisa põhjus kohale või ei, appitulijate nimekirjast on viide puksiirile ära võetud. Aga enam-vähem hinnaga puksiiri võib kõigil vaja minna - esimese asjana hakataksegi ju foorumist otsima, siis ärikontaktina olemas.seenior2 kirjutas:Alateema pealkiri ju Bizniz?------------------------------------------
Alustuseks nagu võiks siis ka reegleid lugeda![]()
Minu arvates oleks küll ok kui kõigil, kes mingit moodi kasulikku teenust osutavad, oma info signatuuris kirja on pandud. Kes sõidab taksot, kes remondib autosid jne, käib see info iga postitusega kaasas ja on vajadusel silma. Paljud nii teevadki ja ilmselt ei tohiks sellise tagasihoidliku viitamise vastu kellelgi midagi olla.