Patrol260 probleem pidurivõimendi/vaakumpumbaga
Moderaatorid: jr, Moderators
Patrol260 probleem pidurivõimendi/vaakumpumbaga
Kadus ära sõidu ajal pidurivõimendi, tuli jäi hõõguma.
Välisel vaatlusel on kõik puhas ja terve.
Avasin vooliku, mis tuleb pumbast pidurivaakumisse- sealt pressib vaikselt, aga jätkuvalt mootori töötades õli.
On kellegil ideid millest peaks alustama, või milliseid osasid peaks hakkama otsima?
Välisel vaatlusel on kõik puhas ja terve.
Avasin vooliku, mis tuleb pumbast pidurivaakumisse- sealt pressib vaikselt, aga jätkuvalt mootori töötades õli.
On kellegil ideid millest peaks alustama, või milliseid osasid peaks hakkama otsima?
Seda minagi, aga kuna pole eriti sellise asjaga sina peal, arvasin, targemad aitavad.fagott kirjutas:Vaakumist ei saa ju ometi miskit välja tulla.See peab hoopis imema.
Ise kahtlustan ka vaakumpumpa..., minu teada peaks see olema koos roolivõimu pumbaga ühes tükis geneka küljes?
Kas võib olla nii, et seal mingi tihend(mansett....) katki läind ja nüüd mahlad segamini?
P.S. Kusjuures imelik selle asja juures see, et tuleb sealt mootoriõli, mitte hüdoõli
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
R.V pump asub paremal pool mootorit ja ei ole kuidagi seotud geneka ega vaakumpumbaga. RD28T motodel 2 varianti vaakumpumpasid kas geneka taga või klapikambri kaane peal. Kisu piduri võimu küljest vaakumi ots lahti ja pane mootor tööle saad näpuga katsuda kas tekib vaakum voolikusse või ei.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Seda ma juba tegin, nagu ma esimeses postituses mainisin, sealt tuleb õli..., mitte ei lähe `vaakum`Kodutu kirjutas:R.V pump asub paremal pool mootorit ja ei ole kuidagi seotud geneka ega vaakumpumbaga. RD28T motodel 2 varianti vaakumpumpasid kas geneka taga või klapikambri kaane peal. Kisu piduri võimu küljest vaakumi ots lahti ja pane mootor tööle saad näpuga katsuda kas tekib vaakum voolikusse või ei.