Tere kõigile.
Mure selline- üks päeva avastasin, et tagumisi tulesid enam pole. Ei parke, kabariite ega numbrituld. Ainult pidurituled, tagurpidikäigutuled ja suunatuled töötavad. Olen kaitsmeid kontrollinud. Nende suurte külmadega jamasin akuvahetustega ja käiasin teda ka ikka nõrga akuga hommikuti.
Äkki keegi oskab aidata kus viga otsida.
NISSAN TERRANO 2- probleem tuledega
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: NISSAN TERRANO 2- probleem tuledega
Mul omal oli sarnane jama- gabariidituli kadus järsku ära. Tagatulede pesad on pealt kaetud plastisarnase kihiga, tavaliselt need üle 10 aasta vastu ei pea- tuleb puhastada ja uue veekindla kihi peale panna. Ise lahendasin probleemi detailidelt (sokkel, kontaktid) oksiidikihi maha lihvimisega peene liivapaberiga ning uue ilmastikukindla silikoonikihiga kinnimäärimisega. Veel võib probleemne olla pistikuühendus millel võib olla kummitihend väsinud- sissesattunud vesi(jää) võib kontakte vigastada.cracer kirjutas:Tere kõigile.
Mure selline- üks päeva avastasin, et tagumisi tulesid enam pole. Ei parke, kabariite ega numbrituld. Ainult pidurituled, tagurpidikäigutuled ja suunatuled töötavad. Olen kaitsmeid kontrollinud. Nende suurte külmadega jamasin akuvahetustega ja käiasin teda ka ikka nõrga akuga hommikuti.
Äkki keegi oskab aidata kus viga otsida.
Soovitan enne pistikust üle kontrollida testeriga, et kas vool ikka kohale tuleb ja alles siis alustada pirnipesade lammutamisega.
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso
Terranodel see ka nn tüüpviga kipub olema. Rataste alt lendab palju vett ja paska sinna stange alla ja seetõttu kipuvad tuled ja kontaktid seal oksüdeeruma. Peab ise jälgima, et oleks hermeetikuga üle käidud.
Muidugi ei pruugi see sinu probleemi põhjuseks veel olla.
Muidugi ei pruugi see sinu probleemi põhjuseks veel olla.
Terrano II 2.4 '94
☛ Meie tegemised ja toimetused ☚
☛ Meie tegemised ja toimetused ☚