Forester versus Grand Cherokee

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
ahtok
Mudder
Kontakt:

Forester versus Grand Cherokee

Postitus Postitas ahtok »

Kaalun 2.0 Foresteri (aeglustiga) ja GC 2.7 diisli vahel. Läbisõidu piiriks on 130 tuh km. Foresteriga tegin proovisõidu ja juhitavus on väga hea nagu arvata võis. Tartus kus ma asun, pole sõidukorras 2.7 GC veel avastanud. Oskab keegi 100 000-150 000 sõitnud GC ülalpidamise kulusid kommenteerida? Kas GC on maastikul Foresterist kordades üle või kannatavad need masinad maastikul võrdlust? Või tasuks Jeebi puhul 4.7 V8 vaadata - kas mootori kvaliteet kompenseerib suure kütusekulu?
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Ma pole ise küll Foresteri omanud,aga minu meelest neid kahte autot omavahel eriti võrrelda ei anna.Kui maastikule,siis ikka GC.
ahtok
Mudder
Kontakt:

Kuna elan linnas, siis 90% sõitu on linnas. Aga vahest tuleb ka põldu mööda sõita. Sel aastal pean kindlasti metsa istutama, sest viimased aastad olen seda vaid maha võtnud. Ja vahest harva on meil linnas paksud hanged ja mõnel tänaval on ikka tõsist maasturit vaja. Valik ei ole nii ühene ...
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas petzz »

GC on igat pidi luksuslikum. Läbivus ma millegi pärast arvan, et on parem.
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
pets9555
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pets9555 »

Maastikul kindlasti peaks eelis olema Grandil, aga Forester ka sind hätta ei jäta. Ise oman Legacyt ja mööda põldu ja lumes liigub vapralt, muidugi mutta pole asja. Foresteriga kannatab sõita näiteks üle rauteetammi ja rööbaste, ei teinud teist nägugi.

Pets
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Miks GC 2.7 CDI. soovitan soojalt: Jeep Grand Cherokee 3.0 160 kW.
Näiteks see isend (juhuslik valik): http://www.auto24.ee/used/679513
Juhitavus nagu sõiduautol, läbivus maastikul ei jää alla LC-le, kuna veidi kergem, siis pehmes kohas isegi parem. Kütuse kulu võrreldes 2,7 mootoriga sama (4,7 bensukaga ei saagi võrrelda) aga KW-d rohkem.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
ahtok
Mudder
Kontakt:

3.0 CRD ja 2.7D hinnavahe on ca 100 tuhat. 3.0 on kiidetud mootor, kuid mind huvitabki kas 2.7 on väga palju kehvem. Müra on suurem ja võimsust vähem, seda ma 'näen'. Aga vastupidavus? Eelviimase põlkonna GC tundub põldu mööda rallimiseks sobilikum. Kui luksuse saab peale kauba siis Ok, aga maksta ma selle eest ei taha midagi.
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

JEEP

Postitus Postitas metsik »

olen omanud 2,7GC.küttekulu ja läbivus on 5+.julgen sovitada.
http://fotoalbum.ee/photos/metsik35/32952025
sellel reisil tuli täislastis auto küttekulu 9,2l 100km
saaks maakerale tiiru peale. Tel. 5183816
http://www.kregori.ee Teleskooplaaduri teenused
https://www.facebook.com/kregori.ee/?fref=ts
5-th wheel
Mudder

Postitus Postitas 5-th wheel »

Mul on 2,0 vabalthingav 2003 a Forester. Maastikul sõitmiseks on tal esiots krdi madal, alt olen karterikaitsme kõik ära nühkinud, samas aga hätta ei jäta. Juhitavuselt mugav(imprezaga sama põhja peale ehitatud), erit tänaste ilmaoludega :)
Läbi olen vuranud 205 tkm ning ütleks, et on ikka kestev masin valmis tehtud. Küttekuluks võib 10l/100km arvestada. Jupid on väga hinnalised, B varuosasid praktiliselt saada pole, aga kestavad ka selle raha eest.
Ikalduseks on tagumised isereguleeruvad amordid, kui need ära koolevad, siis need maksavad üle 6 tuh/ tk.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”