ma arvan et ta on valmis igaks elujuhtumiks lihtsalt.Ei midagi üleliigset.uputaja kirjutas:RAMBO kirjutas:esiteks: milleks,kurat mulle metsas raadjot vaja?
teiseks:lisa raskus autos.
ja kolmandaks:ei kannata nad vett nagunii.
Ise saad ka aru, et viimased kaks aspekti on väga ibarad. Mis kuradi raskus see raadio on ja kas Su sahvari on alles siis norm , kui armatuur vee all on ve??
Kas "teelt ära" olles kuulate autos stereot?
Moderaator: Moderators
oli isuzu trooper 2,8 TD 1990a.
Mul kui Chero armatuur laiali oli, siis kuu aega sõitsin ilma ringi, R6 urin oli ka päris meeldiv hääl
Muidu nii ja naa, enamasti ikka Johnny Cash või Metallica või midagi sellist taustaks nii maanteel kui mujal. (Metallica - Motorbreath on väga hea sõidulugu, vaiksematel või raskematel päevadel Doors'i Riders on the storm
)
Uputajaga nõus, et hea muusikaga liigub auto ka nagu etemini.
zum, kah väikestviisi musahoolik

Muidu nii ja naa, enamasti ikka Johnny Cash või Metallica või midagi sellist taustaks nii maanteel kui mujal. (Metallica - Motorbreath on väga hea sõidulugu, vaiksematel või raskematel päevadel Doors'i Riders on the storm

Uputajaga nõus, et hea muusikaga liigub auto ka nagu etemini.
zum, kah väikestviisi musahoolik

- RAMBO
- True Off Roader!
ma räägin enda kogemustest. on tulnud ette ,et tõkiskingad ujuvad autos üle rooli,lõua alt läbi.ja loogiline,et raadjo jäeb sellest allapoole.kõik sallised asjad tuleb panna laealla .fotokatest ja telefonidest rääkimatta.aivo141 kirjutas:ma arvan et ta on valmis igaks elujuhtumiks lihtsalt.Ei midagi üleliigset.uputaja kirjutas:RAMBO kirjutas:esiteks: milleks,kurat mulle metsas raadjot vaja?
teiseks:lisa raskus autos.
ja kolmandaks:ei kannata nad vett nagunii.
Ise saad ka aru, et viimased kaks aspekti on väga ibarad. Mis kuradi raskus see raadio on ja kas Su sahvari on alles siis norm , kui armatuur vee all on ve??
lisaraskus sellesmõttes,et...kui ta on märg,siis on ta mõttettu. piis
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.