Chero lähituled kadunud
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Chero lähituled kadunud
Täiesti lambist kadusid ära lähituled siis XJ-l.Kaugtuled ei jää ka peale s.t. et ei tee "klõpsu" hoovast tõmmates.Roolivarda küljes olevat lüliti vahetasin ära-midagi ei muutunud.Kas võib olla et tulede hoova sees on midagi katki või on veel kuskil peidus mingi relee mille asukohta pole suutnud ma küll leida?
-
Krooniline
- Rock Crawler
Re: Chero lähituled kadunud
Täna kadus minu Grandil kah pool tuled ära. Gabariidid on olemas ja kaugtuled ka kui kangist lülitada. Kas ka tüüp viga ja tuledelüliti õhtal ?
Mul kaevas Virgo ikka mingi salapärase relee ülesse armatuuri alt.Äkki sul sama jama.
-
Krooniline
- Rock Crawler
Oli see Kindalaeka alt või juhi poolt ?Bill kirjutas:Mul kaevas Virgo ikka mingi salapärase relee ülesse armatuuri alt.Äkki sul sama jama.
Mälu on halb, aga pigem juhipoolt jalgade juurest kuskilt puntrast oli vähemalt see eksemplar. Tulede lülitit klõpsutades jõudsin klõpsuva releeni, mis lihtsalt toitevoolu tarbijani keeldus edasi andmast.
Edu
Virgo
Edu
Virgo
Mudas alates 2003.
Grandi kohta ei oska öelda aga vanal Cherol küll mingit releed tuledel vahel ei ole ja sellepärast see lüliti ära kärssabki.
-
Krooniline
- Rock Crawler
Uurin asja, aga hetkel lammutamisega avastanud, et kunagi on olnud sellel preparaadil lisatuled. Tulede lüliti on salongis ja juhtmed läbi lõigatud kuid sealne üks + juhe oli isoleerimata ja vastu kere käinud ning kohati sulanud ja kärssanud. Õnneks pole masin veel maha põlenudvirgo kirjutas:Mälu on halb, aga pigem juhipoolt jalgade juurest kuskilt puntrast oli vähemalt see eksemplar. Tulede lülitit klõpsutades jõudsin klõpsuva releeni, mis lihtsalt toitevoolu tarbijani keeldus edasi andmast.
Edu
Virgo
-
Krooniline
- Rock Crawler
Põhimõtteliselt on viga teada. Nagu arvata võis on lüliti kutu. Plaadilt üks rada läbi põlenud. Lülitisse minevad juhtmed olid ka kärssanud. Vea põhjuseks eelnevalt nimetatud isoleerimata lisatulede juhe ! 
-
Krooniline
- Rock Crawler
Tuled korras !Krooniline kirjutas:Põhimõtteliselt on viga teada. Nagu arvata võis on lüliti kutu. Plaadilt üks rada läbi põlenud. Lülitisse minevad juhtmed olid ka kärssanud. Vea põhjuseks eelnevalt nimetatud isoleerimata lisatulede juhe !
Samas viga polnud selles tulede lülitis. Elu FAIL oli kui selle elektronplaadi raja ära tinutasin, nimelt hakkas tööle hoopis see pinin kui tuled peale unustad
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
IRWWWWKrooniline kirjutas:Elu FAIL oli kui selle elektronplaadi raja ära tinutasin, nimelt hakkas tööle hoopis see pinin kui tuled peale unustad