Transporti vaja Pärnu-Tartu(Elva)

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Transporti vaja Pärnu-Tartu(Elva)

Postitus Postitas Xim »

Äkki keegi saab aidata vaja üks kolme tonnine asi pärnust ära tuua. Autol peab olema kraana, kuna peale tõstmise võimalus puudub.

Timo
Viimati muutis Xim, T Veebr 02, 2010 9:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Ikka vaja. Pakkuge midagi. Uurisin kohapeal on võimalik ka upitajaga peale tõsta. Kui see variant päevakorras, siis pean kuidagi maha tõstmse sebima. Usun, et pole probleemi.
fassi
Mudder

Postitus Postitas fassi »

Vaata www.sintravella.ee Saad vast kaubale kuigi asukoht on tallinn.Tel.56 55 445
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Sebi endale peale ja mahalaadimisteenus. Upitaja ikka pärnus leiab, ja Elvas kraana või midagist võtta. Nii saad sokutada ka väiksema masina peale. Meil praegu sel suunal vähe liikumist, hea raha(meie jaoks) eest saaks muidugi küll kardinpoolhaagise.
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Hea raha eest on mul siin kaks kohalikku meest kah kohe valmis startima. Aga ma ei ole võimelne maksma selle tripi eest. Kui teisiti ei saa siis tuleb leida koht kuhu sümboolse hinna eest see asi hoiule panna, nii kauaks kui kellelgi sellel suunal liikumist on. Elu on näidanud jah, et jaan-veeb on suht sellised stand by kuud kõigil.
fassi
Mudder

Postitus Postitas fassi »

Sa võid siiski helistada ja märke maha jätta,et selline teema on,palju on selliseid otsi kus üks ots tühjalt.Kui märge maas ja väga kiiret pole siis saab alati sobitada.Üle eesti rännakuid üksjagu.Ise olen seal küll roolis ja minu elu see ei mõjuta mitte ühestki otsast aga võid homme mulle helistada räägin sulle oludest täpsemalt. 56 462 964 Ermo
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Sain täna oma asjad jonksu, niiet minu poolt lukku.
Suletud

Mine “Bizniz”