LC 120-ne esirattalaagri simmerite mõõdud?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

LC 120-ne esirattalaagri simmerite mõõdud?

Postitus Postitas TiitR »

Mõtlesin, et teen väikese loomkatse. Nimelt hakkan varsti esiratta laagrit vahetama ja sinna komplekti kuuluvad ka 2 simmerit ja 1 O rõngas. Kuna margiesindus tahab nende kahe tihendi eest kõigest 1750.- (tõsi foorumlane 4x4cruiser pakub neid natsa odavamalt), siis mõtlesin, et uurin taoliste tihendeid müüva firma käest võrdluseks hinda. Tegu pole koonerdamisega, vaid kuna oman ise veokate masinaparki ja puutun taoliste "ülemaksmisega" igapäevaliselt kokku, siis proovida ju võib 8) .
Olen ette tänulik.
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Re: LC 120-ne esirattalaagri simmerite mõõdud?

Postitus Postitas hans »

TiitR kirjutas: Kuna margiesindus tahab nende kahe tihendi eest kõigest 1750.
selle raha eest saad ju esindusest rattalaagri koos 1 semmeriga.mis pole küll originaal,aga ikkagi koyo toodang.ühe simmeri ja o-rõnga pead lisaks ostma.selliseid komplekte müüb ka BAKT AUTOTEHNIKA AS.tootekood peaks olema J4702055 ja karbil on tootjaks HERTH+BUSS JAKOPARTS.originaal simmeri mõõte ei tea,aga simmeril on järgised kirjad peal KOYO HT09NI ja KOYO RD073NI
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

hans kirjutas:
selle raha eest saad ju esindusest rattalaagri koos 1 semmeriga.mis pole küll originaal,aga ikkagi koyo toodang.ühe simmeri ja o-rõnga pead lisaks ostma.selliseid komplekte müüb ka BAKT AUTOTEHNIKA AS.tootekood peaks olema J4702055 ja karbil on tootjaks HERTH+BUSS JAKOPARTS.originaal simmeri mõõte ei tea,aga simmeril on järgised kirjad peal KOYO HT09NI ja KOYO RD073NI
Amserv andis mulle sealt simmerite pealt järgmised numbrid: RD073NI ja HT896NT...ja selle raha eest ei saa esindusest mingit laagrit :D Esinduses (mälu järgi) laager üksinda mingi 5000.- + simmerid ja O rõngas. Vähemalt mulle küll mingit alternatiivi ei pakutud :roll: .
Kasutaja avatar
Pob
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Pob »

Pole vist päris teemasse, kuid ehk on sellest lingist abi erinevate Toyota varuosade juures
http://www.toyodiy.com/parts/q.html

Antud nö kataloogi järgi on aga osad varuosad, mida Eesti esindused ütlevad, et ei saa tellida (kas ka tegelikult ei saa, seda ma ei tea), samas kataloog näitab, et selline osa on olemas. Näiteks esimeste alumiste õõtsade puksid. Esindused ütlevad, et kogu täiega tuleb õõts vahetada ning ainult pukse ei saa tellida.

Senimaani ostetud varuosade koodid on kattunud antud kataloogi koodidega 100%.
Land Cruiser 120 4,0 183 kW 2004
Gaz-20 2,1 38 kW 1949
tel. 53463066
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

TiitR kirjutas:
hans kirjutas:
Amserv andis mulle sealt simmerite pealt järgmised numbrid: RD073NI ja HT896NT...ja selle raha eest ei saa esindusest mingit laagrit :D Esinduses (mälu järgi) laager üksinda mingi 5000.- + simmerid ja O rõngas. Vähemalt mulle küll mingit alternatiivi ei pakutud :roll: .
kummaline,et ei pakutud.ise hoidsin neid laos näpuvahel ja uurisin numbreid pealt
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

hans kirjutas:
TiitR kirjutas:
hans kirjutas:selle raha eest saad ju esindusest rattalaagri koos 1 semmeriga.mis pole küll originaal,aga ikkagi koyo toodang.ühe simmeri ja o-rõnga pead lisaks ostma.selliseid komplekte müüb ka BAKT AUTOTEHNIKA AS.tootekood peaks olema J4702055 ja karbil on tootjaks HERTH+BUSS JAKOPARTS.originaal simmeri mõõte ei tea,aga simmeril on järgised kirjad peal KOYO HT09NI ja KOYO RD073NI
kummaline,et ei pakutud.ise hoidsin neid laos näpuvahel ja uurisin numbreid pealt
Sinu sõnad panid mind tõsist huvi tundma...uuel nädalal küsin, kas Tartu esindus pakub samuti alternatiive, nagu Tlna esinduski :D ?
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

http://osaleidja.bakt.ee/ sinna toksid sisse J4702055 ja saad vastuseks,et laager koos simmeriga maksab 1869 krooni.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

hans kirjutas:http://osaleidja.bakt.ee/ sinna toksid sisse J4702055 ja saad vastuseks,et laager koos simmeriga maksab 1869 krooni.
Tänud hans. Simmerist seal küll juttu pole, kuid eks ma helistan ja uurin järele 8)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

TiitR kirjutas:
hans kirjutas:
TiitR kirjutas: Amserv andis mulle sealt simmerite pealt järgmised numbrid: RD073NI ja HT896NT...ja selle raha eest ei saa esindusest mingit laagrit :D Esinduses (mälu järgi) laager üksinda mingi 5000.- + simmerid ja O rõngas. Vähemalt mulle küll mingit alternatiivi ei pakutud :roll: .
Sinu sõnad panid mind tõsist huvi tundma...uuel nädalal küsin, kas Tartu esindus pakub samuti alternatiive, nagu Tlna esinduski :D ?
Uuritud! - Tartu Amserv (valoor) pole mingist alternatiiv laagrist kuulnudki! :shock:
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

TiitR kirjutas:
hans kirjutas:http://osaleidja.bakt.ee/ sinna toksid sisse J4702055 ja saad vastuseks,et laager koos simmeriga maksab 1869 krooni.
Tänud hans. Simmerist seal küll juttu pole, kuid eks ma helistan ja uurin järele 8)
http://osaleidja.bakt.ee/replacements/show/J4702055 seal komplektis on laager ja simmer.ühe simmeri ja O-rõnga pead esindusest juurde ostma
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

hans kirjutas:
TiitR kirjutas:
http://osaleidja.bakt.ee/replacements/show/J4702055 seal komplektis on laager ja simmer.ühe simmeri ja O-rõnga pead esindusest juurde ostma
helistasin ja uurisin, kuid "õige" mees pidavat kohal olema homme ja siis täpsustama asja. Kuid kui nii, nagu sa ütled, siis ok. Aga räägi hans (või ka teised), mis kvaliteediga asju see Herth toodab? Et kas esinduse hiigelhind on ka niipalju parem? 8) On kellelgi Herth`iga või hiljem sellesama Bakt Autotehnikaga (garantii) kogemusi? :roll:
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

seal Herth-i karbis olev laager on Koyo toodang,mis on ka originaal.vaatasin nii originaali kui Herthi,siis olid need identsed.mõlemil Koyo kirjad ja numbrid ühesugused peal.ainult hinna vahe on neil.kui karbil on Toyot,siis hind 2,5 x kallim.simmeri tootjat ainult ei uurinud,pakendil on sellised võõrad tähed. 日本語
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Minu pärast võib selle teema lukku keerata, kuna tellisin siiski kogu komplekti ära...küll mujalt, mis siin jutuks olid (laagriks tuli SKF-i nime alt Koyo koos kõigi simmerite ja O rõngaga).
Samas tänan kõiki kaasaelajaid ja eriline tänu kodanik hansule.
Vasta

Mine “Toyota”