Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Ok, sai firmas plaani võetud, et hakkaks ka lumesahkasid tegema. Praegu on tegemisel kaks sahka atv-dele. Nüüd mõte, et äkki keegi tahab saada ka autole? Kui huvi olemas, siis andke teada.
olen pannud atvle tehase sahast järgi tehtud saha ette ja seda kirumist,vandumist ja ümber tegemist tuli sitax!vintsi kinnitus plaadid olid ka seal tehtud!!!!!!! saha kuju ja välimus oli tõesti ilus,aga kõik muu...
WOLF kirjutas:Warni oma koos põhja aluse kinnitusega ~4500.-,palju sinu tehtud maksab?
Huvitav, huvitav! Eelmisel talvel oli Warn-i ATV pööratav, takistuse leevendiga sahk (koos kinnitusplaadiga) ca 10 000 EEK-i. Koos elektilise tõsteseadmega ca 15 000 EEK-i.
Olen lükanud nii ATV-ga(selle sama sahaga) ja murutraktoriga(põhimõte neil sama). Atv-ga toimus see igatahes kordades kiiremini. Muidugi väga kiiresti ei maksa sõita(ca 50km/h) siis viskab enda ka lund täis
Rmaa kirjutas:A,siis küsiks,et on keegi ka ATV-ga lund lükanud?Tundub suht ebarentaabel ettevõtmine.
Kommentaarid teretulnud.
ATV-ga saab väga edukalt lund lükata. Suure traktoriga igale poole ei mahu ja pole seda alati võtta ka kui vaja on. Ebarentaabel oleks hoopis kogu majaesist labidaga puhtaks kühveldada. Lisaks on asjal ka paras fun faktor juures. Eriti pop on sahk vintsiga ühendada. Üles-alla ainult nupumäng.