O:ZIL veoauto roolikäppasid
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:ZIL veoauto roolikäppasid
Vaja siis ZIL veoka esisilla küljest neid nn.roolikäppasid.
Ühe silla küljest peaks neid saama kolm.Vajalikeim osa on siis see kooniline ava ehk silm või mis iganes ta nimi on.Külge peaks jääma ca 10 cm käppa ennast ka.
Asuda võib üle Eesti.Hinnast räägime müüjaga.Kogusel pole tähtsust.
5586865
Hardo
Ühe silla küljest peaks neid saama kolm.Vajalikeim osa on siis see kooniline ava ehk silm või mis iganes ta nimi on.Külge peaks jääma ca 10 cm käppa ennast ka.
5586865
Hardo
HM Racing Team
Re: O:ZIL veoauto roolikäppasid
Minu teada nimetatakse neid käändteljeõlakuteksMovistar kirjutas:Vaja siis ZIL veoka esisilla küljest neid nn.roolikäppasid.
5586865
Hardo

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Pildi teeme sinu omadest pärast.Tormi kirjutas:kas kellegil on pilti vms ostetavast asjast??
nimelt olen juba mitu zilli ära lammutanud,ja võib endal kuskil nurgas seista.

Tegelt on vaja seda nn.rooliotsa vastust.Seda osa kus on see koonusava.
Esisilla küljes on neid 3 tk. Maha tuleks lõigata võimalikult silla lähedalt.
Kui sul kuskil zili esisild vedeleb,siis võime enne läbi tulla ja vajadusel ka ise maha lõigata.
Ühest sillast on vähe muidugi aga kui rohkem pole siis võtaks ka selle.
http://acat.autodealer.ru/index.php?tree=220_21264 sellel joonisel detailid number 42 ja 33
Proto
53951597
53951597
Praks1 kirjutas:Pildi teeme sinu omadest pärast.Tormi kirjutas:kas kellegil on pilti vms ostetavast asjast??
nimelt olen juba mitu zilli ära lammutanud,ja võib endal kuskil nurgas seista.![]()
Tegelt on vaja seda nn.rooliotsa vastust.Seda osa kus on see koonusava.
Esisilla küljes on neid 3 tk. Maha tuleks lõigata võimalikult silla lähedalt.
Kui sul kuskil zili esisild vedeleb,siis võime enne läbi tulla ja vajadusel ka ise maha lõigata.
Ühest sillast on vähe muidugi aga kui rohkem pole siis võtaks ka selle.
http://acat.autodealer.ru/index.php?tree=220_21264 sellel joonisel detailid number 42 ja 33
mul on kahjuks juba vanarauas need vidinad.