Soovitage gaasiseadme kontrolli kohta!

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Soovitage gaasiseadme kontrolli kohta!

Postitus Postitas atdoom »

Minul ikka see igivana teise auto probleem... mida pole veel lahendanud.
Silmapiirile on tekinud üks järjekordne kanditaat...
Masin on usast toodud ja oh seda üllatust seal ka gaasiseade peale pandud!?!
Olen veidi tõrjuval seisukohal, selle gaasiseadme koha pealt, aga tookaslane ütleb, et hea asi...
Omaniku sõnul on tegemist 4 põlvkonna gaasiseadmega.
Aga oleks huvi lasta see mõnel asjalikul spetsalistil üle vaadata?!?
Oskab keegi kohta või inimest soovitada?

Ette tänades:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Tom 73
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tom 73 »

Tere. Kui mina sellega veel kokku puutusin ,siis ilmnes, et kõige pädevam ettevõte sellel alal peaks asuma Tartus, neil pidavat olema Tallinnas ka oma koostööpartner. Ettevõte oli see http://www.compador.ee
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Kasutaja avatar
nokkel
Rookie

Postitus Postitas nokkel »

Mul Tahoel gaasipliit peal. Täitsa hästi toimib. 5,3 tarbib u. 20 sajale. Gaasiliiter maksab 8,9 eek. Mis natuke ehk segab on gaasi hais, ja jube uimane tankimine. Haiseb tavaliselt siis, kui auto seisma jätad gaasi pealt.
Natuke uimasem on ka kui tugevalt pedaalida.
Tegelikult on see teine gaasipliit mul juba. Esimene oli Audi 80 aastaid tagasi, aga praegune ka 4 põlvkonna oma. Kahjuks (õnneks) ei oska kaasa rääkida gaasi mõjust mootori siseelule...Arvamusi olen kuulnud nii kiitvaid kui laitvaid.
Minu neliveolised sõbrad: Chevy Tahoe ja Bobcat :)
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”