Kängururaud ja lisatulede install.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Kängururaud ja lisatulede install.
Oskab keegi soovitada nobenäppu kes suudaks korralikud kronsteinid (lisatulede tarvis) tekitada roostevabast terasest ning siis need ka ilusti sinna k-raudade külge keevitada.
Lisatuledega tulevad ka kinnitused reeglina kaasa. Kas neid siis ei saa kasutada? Keevitad kinni ja voila...
Teine asi muidugi, kui sul neid kinnitusi pole. See pisike väänamine ei tohiks nüüd küll kellegil üle jõu olla, kui materjal olemas
Keevitamine on muidugi jälle ise asi.
Teine asi muidugi, kui sul neid kinnitusi pole. See pisike väänamine ei tohiks nüüd küll kellegil üle jõu olla, kui materjal olemas
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Hella Luminator metalitega igaljuhul kinnitusi kaasa ei tulnud. Ainult lambi alune jalg, millest yks polt läbi töllerdamas ja thatsall. Ca 4mm roostevaba plekki mul kah ei ole - so. et kukub ära ka ise väänamine. Lisaks kõigele oleks hea kui install tehtud vähemalt selleks neljapäevaks. Iseenesest ei ole ka silindrite hoonimine kellegile ülejõukäiv ettevõtmine aga milleks seda ise teha kui asjaga saavad kiiremini ja asjatundlikumalt hakkama inimesed, kes on seda enne teinud?
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
http://www.kgk.ee/hella/index.php?go=21 ... b8590b7994
- leia paigalduskomplekt
Aga antud hetkeks on minu mured murtud. Võlusõna on Konesko Autotarvik (www.koneskoauto.ee) - teevad raudasid, karterikaitsmeid jms. Kronsteinid olid olemas, töö võttis aega 20 minutit.
- leia paigalduskomplekt
Aga antud hetkeks on minu mured murtud. Võlusõna on Konesko Autotarvik (www.koneskoauto.ee) - teevad raudasid, karterikaitsmeid jms. Kronsteinid olid olemas, töö võttis aega 20 minutit.