Kas vedruvahetuse hind 6400 on aus?jeep cherokee
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Kas vedruvahetuse hind 6400 on aus?jeep cherokee
Tere!
Mulle tehti selline pakkumine: tagavedrud koos puksidega ja vahetus - küsitakse 6400 EEK.
On see õige hind või on see liiast?jeep cheokee 94
Mulle tehti selline pakkumine: tagavedrud koos puksidega ja vahetus - küsitakse 6400 EEK.
On see õige hind või on see liiast?jeep cheokee 94
Viimati muutis tom tom, K Jaan 13, 2010 11:20 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Kas vedruvahetuse hind 6400 on aus?
Ja kõik me teame mis masinaga tegu.tom tom kirjutas:Tere!
On see õige hind või on see liiast?
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kui mul esimene Jeep oli, kah ostsin (tellisin) uued vedrupakid ja lasin alla panna. Kuradi kallis oli. Maksab jah niipalju.
Poole odavam variant koos tööga on igasugu tõstelehed jms.
Poole odavam variant koos tööga on igasugu tõstelehed jms.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Letis maksavad tavalised vedrupakid(paar koos puksidega) 5500-5700,-.Eks iga pakkuja/remondiettevõtte südametunnistuse küsimus palju ta katet jätab.
Paigalduse hind sõltub kokkuleppest kliendiga.Kui tunni hinne korrutada reaalselt mineva ajaga ja liita nt mõne katki keeratud(rooste!) kammitsa ja poldi hinnad, siis võib juurde minna ka ca 2000-2500,-eeki.
Meil tehtud sellise töö aeg on olnud 3-8 tunnini-kõik sõltub sellest kuidas poldid lahti tulevad(eriti esimesed poldid mille mutrid on kinnise karbi sees.
Tavaliselt palume kliendil paar päeva enne vahetust korra läbi tulla ja pritsime roostesurma peale.
Praegu on pakkuda üks paar 2" tõstega tagavedrusid hinnaga 4400,-(puksideta).Kui vanad puksid on korras, siis saab ka neid vajadusel kasutada.
Paigalduse hind sõltub kokkuleppest kliendiga.Kui tunni hinne korrutada reaalselt mineva ajaga ja liita nt mõne katki keeratud(rooste!) kammitsa ja poldi hinnad, siis võib juurde minna ka ca 2000-2500,-eeki.
Meil tehtud sellise töö aeg on olnud 3-8 tunnini-kõik sõltub sellest kuidas poldid lahti tulevad(eriti esimesed poldid mille mutrid on kinnise karbi sees.
Tavaliselt palume kliendil paar päeva enne vahetust korra läbi tulla ja pritsime roostesurma peale.
Praegu on pakkuda üks paar 2" tõstega tagavedrusid hinnaga 4400,-(puksideta).Kui vanad puksid on korras, siis saab ka neid vajadusel kasutada.
Vahur Romet,Carservice tiim,piloot