PEUGEOTI 2.5D EI KÄIVITU KUUMALT
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
-
- Mudder
- Asukoht: Virumaal, Valaste joa lähedal, Ida tuulega on kose kohinat kuulda !
PEUGEOTI 2.5D EI KÄIVITU KUUMALT
Jama sihuke siis,et ei käivitu kuumalt nagu ei jaksaks teeb jõu jõu jõu,starter äsja remondist tuld.Huvitav aga ,et seisab mingi veerand tundi siis käivitub.Kas süütes jama või ?
Unistus, LC 70
Võtmesõnaks vist "starter äsja remondist", kas poob kinni, või jääb särtsu väheks mingi puuduliku kontakti pärast. Volkari starter käis korda kolm remondis, enne kui õige pendiks külge sai ja asi korralikult pööras.
Kui starter kahtlusteta korras, siis hakkaks pumpa uurima, soojalt mittekäivitumine tavaliselt ikka k.s pumba viga.
Kui starter kahtlusteta korras, siis hakkaks pumpa uurima, soojalt mittekäivitumine tavaliselt ikka k.s pumba viga.
Re: PEUGEOTI 2.5D EI KÄIVITU KUUMALT
Pakun ,et pump hakkab hõredaks jääma,aitab pumba peale keeramisest.üritaja kirjutas:Jama sihuke siis,et ei käivitu kuumalt nagu ei jaksaks teeb jõu jõu jõu,starter äsja remondist tuld.Huvitav aga ,et seisab mingi veerand tundi siis käivitub.Kas süütes jama või ?
Mitsu 3.2DiD,
300GD
300GD
Endal sama mootor ja sama probleem. Pumbas kindlasti probleem ei ole, sest ega pump ei ole ju starteriga seotud, et ta viimasel jõudu vähemaks võtaks. Mul samuti külma mootoriga krudib starter ilusti aga kuumalt ,,jõu jõu''. Ise kahtlustan, et starteris midagi liiga tihe, et kuumaga paisub ja kinni poob. Sest sooja mootorit(õli vedel) peaks ju veel lihtsam ringi vedada olema.
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Olen seda sündroomi mitme mootori puhul läbi elanud,sai kõike proovitud,aga aitas pumba vahetus või peale keeramine,viimas puhul saad tossava mootori.Pole ju keeruline katsetada.kunomets kirjutas:Pakun ,et pump hakkab hõredaks jääma,aitab pumba peale keeramisest.üritaja kirjutas:Jama sihuke siis,et ei käivitu kuumalt nagu ei jaksaks teeb jõu jõu jõu,starter äsja remondist tuld.Huvitav aga ,et seisab mingi veerand tundi siis käivitub.Kas süütes jama või ?
Mitsu 3.2DiD,
300GD
300GD
Aga mul tuli pump just remondist. Äkki siis süüde paigast ära....kunomets kirjutas:Olen seda sündroomi mitme mootori puhul läbi elanud,sai kõike proovitud,aga aitas pumba vahetus või peale keeramine,viimas puhul saad tossava mootori.Pole ju keeruline katsetada.kunomets kirjutas:Pakun ,et pump hakkab hõredaks jääma,aitab pumba peale keeramisest.üritaja kirjutas:Jama sihuke siis,et ei käivitu kuumalt nagu ei jaksaks teeb jõu jõu jõu,starter äsja remondist tuld.Huvitav aga ,et seisab mingi veerand tundi siis käivitub.Kas süütes jama või ?

Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Kas ma saan õigesti aru,et külmalt veab kiirelt ringi ja soojalt väga raskelt ja lahjalt?Sellisel juhul kahtlustan,et starteril on remondis puksid liiga tihked tehtud.Külmalt on ok aga kuumaga paisuvad liiga kinni.Kunagi oli mul ühel fordil sarnane trikk.See oli küll bensukas.Aitas pukside vahetus nati suurema loksuga pukside vastu.
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
- sambla-aadu
- Rock Crawler