Olles pidanud Mitsu sõiduautot ja nüüd Chero, siis ei julge küll kuidagi väita, et Jeep'i osad kallimad oleks. Pigem vastupidi.
Antud juhul Jeepi kasuks räägivad:
1) mugavus
2) talasillad
3) ruumi rohkem natuke
4) võimsam märgatavalt
5) kindlasti midagi veel, mis pähe ei tule hetkel...
Mitsu puhul oskaks ainsa plussina välja tuua selle, et ta on raami peal auto (Jeep kandevkere).
Kütusekulu ei taha kohe kuidagi uskuda, et see 2.7 CRD rohkem võtab. Kui siis ainult niipalju, kui pideva neliveoga lisandub.
Aga see on puhtalt minu hinnang, absoluutsele tõele ei pretendeeri.
Edu otsustamisel,
zum
4x4
Moderaator: Moderators
Nii palju kui olen uurinud, tundub siiski Jeep olema parem, nii mugavuselt, võimsuselt kui ka kere poolest.
Kuigi olen käinud mõnda Jeepi vaatamas platsil ja silma hakkasid aknaalused liistud, mis lipendasid ja alt paistis ka rooste juba. (tegu siis ka 2003-2004 aasta masinatega)
Aga kas kellelgi äkki rohkem kogemusi konkreetsete mudelitega ja oskavad rääkida kuluosade hindadest, vastupidavusest, kütusekulust, läbivus(Kummal siis parem nelivedu jne), ruumikusest jne.
Asjaga üldiselt väga kiire, sest homme lähen juba proovisõitudele ja peale seda vaja suhteliselt kiirelt auto ära osta.
Tänud,
Karmo.
Kuigi olen käinud mõnda Jeepi vaatamas platsil ja silma hakkasid aknaalused liistud, mis lipendasid ja alt paistis ka rooste juba. (tegu siis ka 2003-2004 aasta masinatega)
Aga kas kellelgi äkki rohkem kogemusi konkreetsete mudelitega ja oskavad rääkida kuluosade hindadest, vastupidavusest, kütusekulust, läbivus(Kummal siis parem nelivedu jne), ruumikusest jne.
Asjaga üldiselt väga kiire, sest homme lähen juba proovisõitudele ja peale seda vaja suhteliselt kiirelt auto ära osta.
Tänud,
Karmo.
-
- Mudder
- amevier
- I live off from the mud
Kui maanteel mõnusalt sõita tahad ja samal ajal ka hea läbivust maastikul, siis on vastupidavaim ja mugavaim variant Toyota LC. Selle raha eest osta hästi korralik LC 95, nagu siin keegi juba soovitas. Otsi 120 kw mootoriga, siis maanteel lõbusam.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.