Tihendi laseb läbi, aga milline sobib?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
- Mudder
Tihendi laseb läbi, aga milline sobib?
Laseb selline tihendi läbi: http://www.jeep-part.com/images/cherokee-gasket.jpg
Poes õeldi,et minu mootorile ei näita midagi(chero xj 90a. 4.0 125kw), aga saadaval pidi olema 4.0 136kw oma.
Kas kellegil samamootoriga ka selline jama olnud ja mis lahenduseni jõutsid?
Poes õeldi,et minu mootorile ei näita midagi(chero xj 90a. 4.0 125kw), aga saadaval pidi olema 4.0 136kw oma.
Kas kellegil samamootoriga ka selline jama olnud ja mis lahenduseni jõutsid?
mul ka sama 125kW mudel ja tihendi vahetus ees ning olen uurinud et seal ei ole tõesti mingit vahet kas 126 või 136kW
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Mitme huvilise tõttu sai mõned tihendid riiulisse ostetud, huvilised hoopistükkis on suure lume ja külma taha peitu pugenud...ehk siis endiselt saadaval Fel-Pro klapikambrikaane korktihendid. Saab sulas, saab arvega, saab ülekandega,saab igatepidi.
Hind endiselt 150.- /tk
Eriti karvastele ja eriti tuttavatele saab mõjuvatel põhjustel mõne sendi hinnast alla kah.
Virgo
Hind endiselt 150.- /tk
Eriti karvastele ja eriti tuttavatele saab mõjuvatel põhjustel mõne sendi hinnast alla kah.
Virgo
Mudas alates 2003.
Metallhülssidega kummitihend tundub nagu lollikindlam esmasel vaatlusel kuid kork on läbi aegade olnud odavam valik. Tuleb tihtipeale stockina kaasa paljudes kit-ides. Läbi aegade paigaldatud nii klientidele kui ka isiklikele masinatele. Julgen soovitada korki.zyon kirjutas:kumb parem tihend kas see kork või kumm?
Virgo
Mudas alates 2003.