On väga meeldiv näha, et mehed on vaeva näinud, ausalt.
Luban kogu Lumetorm 2006 korraldusmeeskonna nimel, et tulest läbisõitmise katseid ei tule!
Küll aga tõsist lund ja külma ja mõnustat konkurentsi.
Lisaks sellele tundub, et ma siiski ei pea TR 3 eesti au kaitsmiseks Suzuki Samuraiga võistlema tulema, paistab, et tuleb tõelistest tegijatest miinimum täis! Praegu oli reginud 3 tiiimi, siia juurde veel Xpolp ja Mait, ongi 5 käes! Kas keegi on veel tulemas TR-3 -e?
Jube hea oleks teada, saaks natuke ka korraldusmeeskonna asju ja tegemisi planeerida! Hetkel tundub küll regimine suhteliselt lahja olema, et tea, kas kardetakse külma või on enamus lihtsalt talveunne vajunud. Kuidagi piinlik oleks ka aasta esimese võistlue kõrgemad kohad lõunanaabritele loovutada...
Tore, et TR1 on olnud aktiivne, loodame siiralt, et ka TR2 ja TR3 oma raskekahurväe siiski platsi toob!
Edu soovides
Margus
Noh Sanyo, selle jubedusega ärge küll siin inimesi hirmutage. Nii, et olete siis otsustanud ikkagi võistlema tulla! Mulle meeldib, et oma hirmudest võitu olete saamas, me siin arutasime just, et kurat vist hirmutasime teid ära ja noored ei julgegi välja tulla.
Pole hullu Qkulgurit keegi enne starti ei näe ja loodetavasti pärast seda ka
Mul pole muud soovi, kui neid x-Plopi kallal ilukujaid ka rajal näha!
Pokumaa ootab, Valgamaa ootab. Ootab teie mehetegusid!
Nii et, pange aga massinad valmis ja tuld!
Kohtume Lumetorm 2006-l. Tundub, et sellel aastal ta tulebki, nime vääriline...
Margus
Ma ästi tasa kõrvalt küsin, et mis siis vahepeal toimus? Ei ole pidevalt jälginud, peale eelmise talve AS sõitu ei olnud miskit kuulda, näha, siis paar kurba pilti ja jälle vaikus?
Ooot keda sa siin ilkumas oled näinud? ja Qkulgur oli üks esimesi nimekirjas. Nii et ära muretse nii palju küll neid tuleb ja tuleb. Ma soovitaks hoopis omalt poolt arvutamine ilusasti selgeks teha siin pimedatel ja külmadel talve õhtutel, sest me kõik teame kuidas see eelmine aasta lonkas.......... !!!
Margusel ei longanud. ausalt.
Aga eksimuse vältimiseks teeme kõvasti tööd, kah ausalt
nii et pange aga massinad soojaks, küll me stopperid ka soojaks saame!
ja soe pesu, seda läheb kindlasti vaja....
Tea kas Kotkas saadeti vahepeal kella tundmise (kordus)kursutele ka ?
Tore oleks teda teistega koos lasteaias kella õppimas näha. Häbeneda pole midagi, kordamine on tarkuse ema!