Opel Monterey, 93 aasta ja 3.1D
Moderaator: Moderators
Opel Monterey, 93 aasta ja 3.1D
Sellisele masinale on pilk pidama jäänud ja olen netist infot otsinud, aga suht vähe leidnud. Seega pöördun teie kui nelikveoliste masinate asjatundjate poole , et ehk annate nõu. Üldist stoorit ja tausta masina kohta tean, et Izuzu Trooperi kloon jne. aga muud ei midagi. Mutta sellega ronida plaanis ei ole, rohkem oleks vaja selleks, et talvisel ajal maakohas läbida lõik lähtepunktist kuni esimese lahtilükatud teeni, mida on ikka omajagu ja olles proovinud igasuguseid esi ja tagaveolisi sõiduautosid- need jäävad ikka mingi hetk hange kinni. Mark on suhteliselt vähelevinud ja seega juppide ja vidinate leidmine vist keeruline ja kallis? Vastupidavuse koha pealt olen leidnud nii ja naapidiseid arvamusi.On keegi teie seas äkki, kes sellise isendiga kokku on puutunud ja oskaks mahagi laita- võtaks asjatundjate arvamuse arvesse ja vaataks edasi.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Üldinfo:
http://www.difflock.com/buyersguide/pas ... ndex.shtml
Tehniline:
http://www.difflock.com/buyersguide/pas ... ical.shtml
Õnneks on difflock suht pädev allikas info ammutamiseks.
Info ostimisel on ehk abiks teadmine, et hel lapsel mitu nime:
Isuzu Trooper = Isuzu Bighorn = Opel Monterey (1998 )= Holden Monterey= Vauxhall Jackaroo= Acura SLX= Honda Horizon
http://www.difflock.com/buyersguide/pas ... ndex.shtml
Tehniline:
http://www.difflock.com/buyersguide/pas ... ical.shtml
Õnneks on difflock suht pädev allikas info ammutamiseks.
Info ostimisel on ehk abiks teadmine, et hel lapsel mitu nime:
Isuzu Trooper = Isuzu Bighorn = Opel Monterey (1998 )= Holden Monterey= Vauxhall Jackaroo= Acura SLX= Honda Horizon
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Pidanud seda mudelit aastajagu,igati hea masin oli.Müüsin selle aasta alguses maha kuna päris uuepoolne sõidukas sai soetatud.Läks kolme päevaga-vähemalt sellal järelturg hea.Masinale paigaldasin aasta jooksul uued OME tagavedrud ja oma teadmatusest uued amordid.Kardaaniristid vahetasin,nendega oli jama,polnud saada,tuli sobitada.Mugav auto,suht õko,üle 10-ne liitri 100-le ei õnnestunud saada mingi valemiga(3,1 td,all insa turbo rangerid 245-75-16).Käivitus sigahästi iga ilmaga,õli pole söönd,läbisõit u 250000.Ise ostaksin sama margi,kui ühel päeval neelud jälle maastiklase järgi käima hakkavad.Seekord küll 3-e ukselise,maastikul parem.Olen aastate jooksul pidanud u kümmekond 4x4 autot :LC,M1008,K5,ernevaid japse-see Monterey oli neist üks mõnusamaid.Õnneks ostjatele saab selle mudeli osta soodsalt,vähemalt minuarust täiesti teenimatult!Pikk jutt sai aga ehk on abiks 

minu pakun ,et ära tõmba endale õnnetust kaela.endal 2000a isend 4jx1 mootoriga (uuem 3 liitrine).niikaua kui töötab on väga hea auto aga kui midagi laguneb siis ei taha keegi seda remontida,samuti ei suudeta vähemalt minu autole diagnosti teha.selle tulemusena toimub remont meetodil ,et hakkame mootorit otsast lammutama äkki jääb mõni katkine asi silma. varuosi saad suuremalt osalt ainult opeli esindusest.
seega mina soovitaks edasi otsida ja sellest autost eemale hoida.
enamusest selle autoga seotud muredest ja rõõmudest saad lugeda siit
http://www.itocuk.co.uk/forums/
seega mina soovitaks edasi otsida ja sellest autost eemale hoida.
enamusest selle autoga seotud muredest ja rõõmudest saad lugeda siit
http://www.itocuk.co.uk/forums/
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Sõidal ka sellise maasturiga. Hetkel olen väga rahul. Sõitnud pea kaks aastat ja ega suuremaid lagunemisi pole olnud. Mootoritest nii palju, et 3,1 tiksub väga hästi. Kiirendus on uimane aga 3t käru tõmbab nii, et ei saa arugi. 3,0 on peavalu. bensaka kohta pole halba kuulnud . Muide käru vedada on temaga väga hea. Teelpüsivus on hea, ei hakka rööbastes laperdama. Kütusekulu mõõtsin viimasel Läti reisil alla 9 liitri. Pole paha juu? All on 31" rehvid. Arvan küll, et hinnaga, millega siin sellise auto kätte saab on autot küll ja küll.
Viimati muutis kopakutt, L Okt 24, 2009 7:55 am, muudetud 1 kord kokku.
Puht juhuslikult sobib see Monterey siia. Loen ja mõtlen, kas tasub osta või mitte?
Mis arvate? Kasutaks safariteks
kui just tööle ja koju ei sõida?
EDIT: typod ja lisaks, et Naine ei taha enam grandi tagasi anda
Pidavat parem olema kui Mondeoga loksuda.
Mis arvate? Kasutaks safariteks

EDIT: typod ja lisaks, et Naine ei taha enam grandi tagasi anda

GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Igati vinge aparaatorejaP kirjutas:Puht juhuslikult sobib see Monterey siia. Loen ja mõtlen, kas tasub osta või mitte?
Mis arvate? Kasutaks safaritekskui just tööle ja koju ei sõida?
EDIT: typod ja lisaks, et Naine ei taha enam grandi tagasi andaPidavat parem olema kui Mondeoga loksuda.

Mootor
võimsus 84 kW
Massid, mõõdud
tühimass 1900 kg
täismass 2600 kg
kandevõime 3500 kg
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Sedant nüüd küll jah. Heinu saaks hulgim peale panna aga millisest august
Punasele paneks ka vast sellise portsu kasti
See nüüd selleks. Kas see tehnika on aga seda raha väärt ja kuidas ta ka toimetab? Omab keegi veel sellist asja ja oskab ehk kommenteerida.

See nüüd selleks. Kas see tehnika on aga seda raha väärt ja kuidas ta ka toimetab? Omab keegi veel sellist asja ja oskab ehk kommenteerida.
GC 4,7 162 kW -03