2 autot on aga sellest on vähe ja kui siin just oli juttu sellest et keegi nagu ei kutsu kaasa siis ma vähemalt yritaksin.tel.5063406
Ja koht oleks Keila-Paldiski mnt. ääres.
Olen seal korra ennegi käind ja ei kahetsenud (60m 4h.)
Moderaator: Moderators
Mis päeval täpselt, kas laupäeval või pühapäeval?Tollboy kirjutas:Plaan minna metsa 21-22.01.2005a.![]()
2 autot on aga sellest on vähe ja kui siin just oli juttu sellest et keegi nagu ei kutsu kaasa siis ma vähemalt yritaksin.tel.5063406
Ja koht oleks Keila-Paldiski mnt. ääres.
Olen seal korra ennegi käind ja ei kahetsenud (60m 4h.)Prääga on maapind rohkem kylmunud aga usun ,et saab huvitav olema.
Õhtul???? Krt. õhtul ei viitsiks, pigem ikka hommikul ja ööseks metsast väljaTollboy kirjutas:Öö laupäev vastu pühapäeva nonii umbes 6-7 stardiks tallinnast
Äkki pead sa silmas Treppoja???Tollboy kirjutas:Köik on veel kokkuleppimise asi ,et kuda kellelegi sobib.
Aga kui me ommikul läheme siis mina kyll ei garanteeri sulle ,et sa ommikuks sooja naise körvale jöuad.![]()
![]()
![]()
Sinu anatud koordinaadid olid täpselt ühe ranna äärse talu tagaõuesTollboy kirjutas:nu ma netist vötsin enamvähem koordinaadid
Kogu See poolsaar on sarapuid täis ja sügisel pähkleid tõesti hulgim.tegelt see on töepoolest seal körgepingeliini all ja seal järve ääres kuni raudteeni.
Sinna tuleb minna siis kui pähklid valmis on sest me leidsime sealt hästi vana tee (mittekasutusesoleva ja selle servad olid pähklipuid täis.
Seal on ka see juutide kalmepaigad vm.
Kohati on seal liini all lausa(sõidu) autoga kulgetav kõva tee. Õnneks ka mõned pehmed ja kõrkjased lõigud, kuhu üksi pole julgenud ronida.il kirjutas:Landy poolt näidatud esimeses punktis tekis vähemalt ATV-ga kulgemisel probleeme kuna liinihooldajad polnud viitsinud võsa just kõige madalamalt maha lõigata - tuli metsast ringi ukerdada. Vähe maad edasi läks lahedamaks ja põhimõtteliselt saab seda liini mööda ilusa sõidu Paldiskini välja.