Kas Explorerile V8 mahuks?
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kas Explorerile V8 mahuks?
95a explorer ja...saaks odavalt 5,7 ja kasti shevy omad kas aga mahub aiste vahele see teema seal. Vahekastiks võtaks ka mõne tugevama sel juhul.
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html siia on mahtunud järelikult võib õnnestuda 

Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
- pets9555
- Got ARB and Nitrous?
Ma usun, et ruumi pooles mahub, aga iseasi on see kui palju sa seal pead asju ümber tegema. Ega S-10 Blazer pole suurem, kui Ford ja sinna on küll 5.7 vahele pandud. Fordi V8 on väiksem, kui Chevy oma. Chevi V8 on ka omajagu raske. Mõtle nüüd sellele, kui tahad metsa minna ja esimene ots on raskem oma paar sada kilo, pole ju parem. Kindlasti vajub esimene ots ka madalamale, vajad tõste vedrusid.
Muidugi on lahe kui on suurem mootor.
Minu tagasihoidlik arvamus.
Terv. Pets
Muidugi on lahe kui on suurem mootor.
Minu tagasihoidlik arvamus.
Terv. Pets
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
Re: Kas Explorerile V8 mahuks?
Kui Nivale 6.2D vahele läheb, siis sinna V8 bens ammugiLandLord kirjutas:95a explorer ja...saaks odavalt 5,7 ja kasti shevy omad kas aga mahub aiste vahele see teema seal. Vahekastiks võtaks ka mõne tugevama sel juhul.

Kas Fordil ja Chevyl mitte vahekastist esisilla väljavõte teineteise suhtes valel pool pole? Ja siis veel ARK'iga see mure, et seda Chevy mootorit sa ametlikult kohe kindlasti sinna peale ei saa, kuna ei ole sama tootja toode. Kaal - jah raskem on see Chevy malmkärakas, aga sellise projekti juures on see savi arvan.
Mis 5.7 on muidu? Osad on jube lahjad ja V6 koned teevad stock kujul silmad ette...
+372 5028488
- LandLord
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Van G20 oma hetkel saadaval.. Bussil see mul eriti nõrk ei tundunud. Ei see Ark mind üldse ei huvita kui aus olla
Diisliga oleks teine asi nendele seda selgeks teha aga ülejäänu suhtes on nad väheke asjatundmatud
Korra küsiti mult exploreri kohta kas V8 ?
Toredad onud seal tööl tavaliselt. Vahekasti keevitaks sinna Offroad meestelt mõne kobedama teema lihtsalt.

esimene mis ette jäi. Vaata second generationjr kirjutas:Ei ole minu teada. Aga näita materjali selle kohta, oleks huvitav teada.kolekaak kirjutas:Muuseas mainides on Explorerit tehasestki tulnud V8 5,0l mootoriga!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Explorer
olen ise sellisega rootsis proovisõitu teinud ,aga kast jukerdas ja ost jäi ära
Tean autodest nii mõndagi! 
+358400797557 Priit

+358400797557 Priit
Vanema kerega mudelid:jr kirjutas:Ei ole minu teada. Aga näita materjali selle kohta, oleks huvitav teada.kolekaak kirjutas:Muuseas mainides on Explorerit tehasestki tulnud V8 5,0l mootoriga!!!!!
2000 Explorer 5.0 V8 XLT
2000 Explorer 5.0 V8 Limited
Siit saab neid veel näha.
http://consumerguide.cars.com
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."