Sillaõli
Moderaatorid: jr, Moderators
Sillaõli
Ma tean et seda teemat on siin korduvalt lahatud aga nagu öeldakse, kordamine on tarkuse ema!
Vahetasin hiljaaegu Patroli edesillas mahla ära ja peale ca nädalast pidevat neliveoga sõitu (jää ja lume peal) avastasin linnas asfaldi peal, et pöörates poob hoo kinni ja täitsa põhja keerates hakkab suisa hüppama. Ühesõnaga, nagu esidiffer ei toimiks eesmärgipäraselt.
Ma panin sinna sisse "mingit universaalset silla- ja käimakotiõli", mis sobib nii GL4- kui GL5-tüüpi õlidega. Kui tõenäoline see on, et vale õli tõttu ei differda?
Vahetasin hiljaaegu Patroli edesillas mahla ära ja peale ca nädalast pidevat neliveoga sõitu (jää ja lume peal) avastasin linnas asfaldi peal, et pöörates poob hoo kinni ja täitsa põhja keerates hakkab suisa hüppama. Ühesõnaga, nagu esidiffer ei toimiks eesmärgipäraselt.
Ma panin sinna sisse "mingit universaalset silla- ja käimakotiõli", mis sobib nii GL4- kui GL5-tüüpi õlidega. Kui tõenäoline see on, et vale õli tõttu ei differda?
Enamus universaalseid asju on saatanast. Mina panin sildadesse ikka sillaõli, mark oli vist mingi 80W90?
Jäiga neliveoga asfaldil? Mees, füüsika, esimesed rattad liiguvad ju pöörates rohkem, kui tagumised, ole parem õnnelik ja looda, et esisild ikka terve on!
Jäiga neliveoga asfaldil? Mees, füüsika, esimesed rattad liiguvad ju pöörates rohkem, kui tagumised, ole parem õnnelik ja looda, et esisild ikka terve on!
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kui väga intensiivselt sedasi ei sõida kõval pinnasel, siis nii kergelt ei tohiks normaalses seisukorras transmissioonid järele ka anda.bigmarx kirjutas:Jäiga neliveoga asfaldil? Mees, füüsika, esimesed rattad liiguvad ju pöörates rohkem, kui tagumised, ole parem õnnelik ja looda, et esisild ikka terve on!
BTW: sedasi on väga hea kontrollida just näiteks keskdifri töötamist autot ostes. Kui asfaldil 4veo ja lukus keskdifriga aeglaselt sõites pööramisel suuri raginaid ja imelikke hääli ei kostu (kuid näiteks sisekurvi tagaratas lohiseb), siis võiks arvata, et pole tegemist lootusetu juhtumiga
Re: Sillaõli
Tarmo, see peaks olema üpriski intensiivne sõitmine...Laurius kirjutas:... peale ca nädalast pidevat neliveoga sõitu (jää ja lume peal) avastasin linnas asfaldi peal, et pöörates poob hoo kinni ja täitsa põhja keerates hakkab suisa hüppama. Ühesõnaga, nagu esidiffer ei toimiks eesmärgipäraselt.
Mina suudan parematel aegadel nädalas mitu tuhat kilti maha sõita.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ei, ma pidasin silmas seda, et nädal aega sõideti lumel ja jääl ja siis linnas asfaldil alles poos kinni. Lumel ja jääl ju normaalne 4veoga sõitabigmarx kirjutas:Tarmo, see peaks olema üpriski intensiivne sõitmine...
Mina suudan parematel aegadel nädalas mitu tuhat kilti maha sõita.
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Kõik normaalne. Keskel Patrolil difrit pole, ehk on otsehambumine. Seega jõnksutamine normaalne. GL4 või GL5 on samuti OK.Laurius kirjutas:Ma tean et seda teemat on siin korduvalt lahatud aga nagu öeldakse, kordamine on tarkuse ema!
+372 5028488