Pablo kirjutas:Noh tulevad veel arvamused??sellest autost??
lugesin siin rootsi foorumis et on see ohk vedrustus vahetada tavalise vastu ja see tootab ok kas on mingi hull jutt??
OK kui koik olete vastu seda maasturid
siis huvitaks millest siis soovite tingimused jargmised:
1.Diisel
1.1 KOMFORT
2.Vastupidav vahe remondi vajav
3.igapeava kasuks(nagu takso labisoid paevas al.200km)
3.LINNAMAASTUR
Eks ole niipalju kui on inimesi ka maitseid. Mõnele meeldb remontida, mõnel sõita. Nii näiteks ise pean LR S3 selleks, et näpp õline oleks. Daylidriver on moskvits 2140, et igav poleks. Aga sõidab teiste masinatega kui sõita vaja. Nii näiteks töömasinaks on toyota dyna. Kahjuks mõned isendid on kvaliteet tooted ja teised natu näppimist vajavad.
Mugavuse poolest see õhkvedrustus muidugi muljetavaldav. Aga kui tuksi läheb, kaob see mugavus hetkega, kui asud esindusest kaugel. Nimelt juhib seda arvuti ja kui see avastab, et midagi kapitaalselt valesti, laseb auto madalaks ja käseb sõita kiirusega kuni 55kmh ja isegi sellega on põrkamine kohutav. Nii et tuleb tellida treiler ja lasta esindusse vedada. Ma ei tea kuidas Rootsis on aga meil suht kulukas, kui kaugel asud. Pluss aja- ja närvikulu ja miskit tuleb osta ka veel. Aga noh, see viga paljudel uuematel autodel, et mingil hetkel arvuti arvab, et nüüd me enam ei sõida ja kulgeme treileril edasi. Kusagile välismaale sellise autoga küll ei julgeks minna.
just raagisin meestega kus remondin oma mersu..utlesid et mitte kunagi ara osta Cherokee sest auto laguned ja juppid on vaga ja vaga kallid.....
Ok aga siis kuidas lood Discavery II??
Pablo kirjutas: just raagisin meestega kus remondin oma mersu..utlesid et mitte kunagi ara osta Cherokee sest auto laguned ja juppid on vaga ja vaga kallid.....
Ok aga siis kuidas lood Discavery II??
Mina ei saa aru, mis RR viga on??? Minul on olnud 2 tükki ja mõlemad diislid ja mõlemad facelifti omad. Nii palju kui mina olen aru saanud, siis need vähe vastupidavamad(elektroonika). Mootori osad enamus kattuvad BMW ja OPELI osadega. Õhkvedrustust küll mõtet välja vahetada ei ole mõtet- sõidumugavus on ikka ülihea. Kui ei sooovi õhkvedrustust, siis osta kohe endale mõni spiraalvedrudega masin. Ega need õhkvedrustuse asjad ka nüüd nii kallid ei ole. Netist annab tellida väga hea hinnaga. Kõige kallim asi on jah kompressor, kuid kui otsida saab sellegi väga mõistliku hinnaga. Ega see asi ikka nii ei ole, et iga päev on midagi peetis-vahest harva juhtub. Kui midagi juhtub elektroonikaga siis selle vastu leitakse ka ju rohtu. Muud varuosad saad kas Paldiski maanteelt või "Imedepõllult". Mingit 96 a "juustu" ei ostaks ma mingil juhul. Viimane RR mida omasin, oli läbisõitnud 350 tuhat aga häda küll midagi ei olnud. Samas ei ole vaja seda autot tingimata treileri peal vedada. Kaitsmeplokki lisad ühe kaitsme, mis lülitab käigukasi tagant ära ja võid slepis vedada. Mina vaataks korralikult hooldatud ja võimalikult rohke varustusega masinat. Keskimine küttekulu oli esimesel RR-l kuskil 11-12L/100 ja teisel chipitud mootoriga masinal 14. Kõik oleneb sellest, kus sõidad ja kui raske jalaga oled. Igal juhul on minu isiklik arvamus, et tegu on väga mugava ja hea autoga. Ei ole mingi hull off-road pill aga nii asfaldil kui ka kruusal hea sahistada. Kui sul on mingeid küsimusi, võid helistada iga kell 528 6210.
vot see on supper vastust....ega ma ei karda seda vedrustus...lihtsald koik raagivad et see vedrustus kogu aeg laheb katki jne. kui asi on nii hull sis nagu ja osta ei tahaks...
aga muidu koikides maasturites visuaalselt meeldib ainult RR....
Suur tanud et kirjutasid oma arvamus.!!
Ka endale meeldib RR P38A ja seda nii seest kui väljast. Olen saanud nii kõrval kui tagaistmel cruisida ja ikka väga mõnus auto on. Kunagi hangin ka endale sellise ja just 2.5 diisli.
Ütlen siis ka paar sõna sekka.
Sõbral on, aga mina hooldan.
Ta sellega läbi sõitnud ca 120K km.
Õlivahetused tehtud, kord lendas sõidu pealt esikardaani rist ja kardaan lõhkus käiguksti põhja ja veel mingi õlivõtu toru.
Mis veel ....
Üks mingi sisemise õhujaoutuse mootor andis "saba".Selle leidmiseks sai käidud diagnostikas.
Aga muidu ikka õhkvedrustus on "siga" mugav asi.Mootor jaksab ka maastikul liigelda.
Iga auto laguneb kui teda ei hooldata ja hoita.
Iga mees teeb oma valiku ise ja pärast kas on õnnelik või kahetseb.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td
Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa