Küsimus Jeebu hinna kohta..
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Küsimus Jeebu hinna kohta..
Sai eelmisel aastal enda autole (GC 97a. 5.2) lisatud gaasiseade. Kuigi hetkel veel reaalset müügiplaani ei ole siis ikkagi hakkas huvitama ,et palju see seade auto müügihinda võiks mõjutada? Saaks mingigi ettekujutuse asjast...
Jeep Grand Cherokee 5.2 97a
5263953
5263953
Olen ühel grandil lasknud selle krdi gaasijura maha koukida ja maksin sisuliselt veel pealegi, et sitast lahti saada. (oli vist mingi krdi 1 või 2 põlvkond. ainh haises ja võttis gaasi, kasulik küll pold)
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
-
davidsoniharald
- Got ARB and Nitrous?
Mina lasin Cherole gaasi sedame peale panna ja olen asjaga rahul. Kapsapeeruhaisu ei tule kuskilt. Võite tulla üle nuusutama. Mootori töös ei muutunud midagi. Pagasiruum on nüüd küll ainult kaunis väike, sest paak sai 90 liitrine. Samas ei ole sellest kunagi probleemi tekkinud.
Tuhat kilti kuus sõites tuleb aasta kokkuvõttes rahalist säästu peaaegu 10k. On siis seda vähe või palju, seda otsustab igaüks ise. Rahaliselt tähendab see, nagu võtaks Chero 10-11l bensiini sajale.
Minu silmis tõuseb auto väärtus ja järgmise auto ostan kindlasti jälle gaasiga.
Diisel autot (omasin kolme järgemööda) ei osta enam elusees endale, sest bensiin+gaas on igal juhul mugavam/mõnusam/ökonoomsem kooslus.
Tuhat kilti kuus sõites tuleb aasta kokkuvõttes rahalist säästu peaaegu 10k. On siis seda vähe või palju, seda otsustab igaüks ise. Rahaliselt tähendab see, nagu võtaks Chero 10-11l bensiini sajale.
Minu silmis tõuseb auto väärtus ja järgmise auto ostan kindlasti jälle gaasiga.
Diisel autot (omasin kolme järgemööda) ei osta enam elusees endale, sest bensiin+gaas on igal juhul mugavam/mõnusam/ökonoomsem kooslus.
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.