Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
Tervist jama siis järgmine: Sai paar aastat tagasi teostatud väike tõste ja esimeste roolivarraste nurk muutus- Küsimus siis järgmine; kas tohin kuumutada ja painutada olemasolevaid pendelhoobasid mis kinnituvad suporti külge, vaja oleks tuua neid ülespoole? Hiljem oleks võimalus need uuesti karastada!
Teine võimalus oleks teha uued kusagil laserpingis (õige nurgaga).
Andke nüüd minna spetsialistid!!!
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
marxkoll kirjutas:Tervist jama siis järgmine: Sai paar aastat tagasi teostatud väike tõste ja esimeste roolivarraste nurk muutus- Küsimus siis järgmine; kas tohin kuumutada ja painutada olemasolevaid pendelhoobasid mis kinnituvad suporti külge, vaja oleks tuua neid ülespoole? Hiljem oleks võimalus need uuesti karastada!
Teine võimalus oleks teha uued kusagil laserpingis (õige nurgaga).
Andke nüüd minna spetsialistid!!!
Küsimusele küsimusega ei vastata, aga kas sa suudad hiljem saada samasugused metalli omadused, nagu detailil olid alguses ? Kodusel teel, kahtlen selles.
Lase gaasisoojendusega vajalikust painutuskohast tumepunaseks,painuta vajalik paine ja lase rahulikult maha jahtuda,mingil juhul ära muuga jahuta, kui õhuga!
Aga muidugi peab ära märkima,et igasugune roolisüsteemi muutmine tänavalegaalsel autol on keelatud.....
kpihus kirjutas:Küsimusele küsimusega ei vastata, aga kas sa suudad hiljem saada samasugused metalli omadused, nagu detailil olid alguses ? Kodusel teel, kahtlen selles.
Mõnede metallisortide omadused taastuvad jahtudes.
Kui need asjad omale selgeks teha, oleks ju palju julgem see töö ette võtta.
Aga kindlasti peab maha jahtuma kõrvalise sekkumiseta.
urmas@rohkem sellest asjast ei tea
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Endal täpselt sama mure, sai ka tehtud väike tõste hiluxil, ja praegu ootan kuna välimised roolivarda otsad saba annavad, samamoodi ka ülemine sarniir suht suure nurga all.
Ise olen vaatanud pilguga, et roolikarpi ja pendelhooba tuleks kuidagi allapoole natuke lasta ja siis oleks ok.
Erikul võib täitsa õigus olla- peaks andma vahetada pooled, sellega muutub ka hoova nurk! Läheb ots ülespoole. Ainuke jama on ,et suporti kinnitused jäävad ette poole!
Margus +37256633834
marxkoll kirjutas:Erikul võib täitsa õigus olla- peaks andma vahetada pooled, sellega muutub ka hoova nurk! Läheb ots ülespoole. Ainuke jama on ,et suporti kinnitused jäävad ette poole!
Äkki tuleks laiemalt lahti seletada, mida see poolte vahetamine tähendam. Minu pea hetkel ei võta mitte välja mida seal vahetada.
Terved nurgad sarniiridest lahti ja teisele poole. ja hoovad poltidest lahti ja teisele poole! viska pikali korra auto alla ja aita kaasa mõelda. Ainuke mida ma pole veel suutnud välja mõelda on suporti teisele poole tõstmine! Nii pole vaja midagi kuumutama ja väänama hakata! Ja ratta nurk (pööramise) ei muutu ka sellest vahetusest-ainult vardad tulevad u10cm ülespoole!
Margus +37256633834
Sai siis täna vähe pead vaevatud selle poolte vahetusega ja üks pool valmis Muidu oli kõik ok aga pendelhoob mis kinnitub rattakinnituse külge läks u 3-4cm taha poole ehk lühemaks. Sellest peaks muutuma kogu süsteem kiiremaks aga jõust ei tohiks puudu jääda(runneril väga hea roolivõim) kui kõik valmis viskan ka paar pilti!
Margus +37256633834
marxkoll kirjutas:Sai siis täna vähe pead vaevatud selle poolte vahetusega ja üks pool valmis Muidu oli kõik ok aga pendelhoob mis kinnitub rattakinnituse külge läks u 3-4cm taha poole ehk lühemaks. Sellest peaks muutuma kogu süsteem kiiremaks aga jõust ei tohiks puudu jääda(runneril väga hea roolivõim) kui kõik valmis viskan ka paar pilti!
Võid praegu ka visata, sest mina olen mõelnud ja mitte ei ole väljamõelnud mida sa seal niilihtsalt ringi pistad. Palun valgustagte, sest olen ka autoalla pikali viskant ja vaadanud. Häbi hakkab varsti