Milline moto cherole..?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Milline moto cherole..?
Ehk on selline teema kuskil juba olemas aga igaks petteks küsiks siiski,et millist muu masina motot on muidu võimalik XJ-le vahele panna?
Juttu,et müü see jama maha ja osta õige motoga pill ei soovi kuulda,kuna müüa masinat ei saa!
Soovin lihtsalt infi hetkel
Juttu,et müü see jama maha ja osta õige motoga pill ei soovi kuulda,kuna müüa masinat ei saa!
Soovin lihtsalt infi hetkel
Viimati muutis leek, E Dets 14, 2009 11:31 am, muudetud 2 korda kokku.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
No kõike saab ju panna. Ma paneks V8 vms.
Kõige lihtasam siiski lätist üv-ta jeep osta 700 euroga . Saad kõik vajaliku kaasa. Ja vbl teed hoopis oma rohelise varuosadeks.
Ma oleks sildadest huvitatud. Esiistmed kah.
Kõige lihtasam siiski lätist üv-ta jeep osta 700 euroga . Saad kõik vajaliku kaasa. Ja vbl teed hoopis oma rohelise varuosadeks.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
kui sa need 700eurot jõuludeks mulle kingid siis mõttel oleks tõesti jumeturmas kirjutas:No kõike saab ju panna. Ma paneks V8 vms.
Mul on finantsolukorra halvenemine,mis aastal 91 algas ja nüüd jõudis haripunkti!
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sul siis pidev MaSu koguaeg või?leek kirjutas:
Mul on finantsolukorra halvenemine,mis aastal 91 algas ja nüüd jõudis haripunkti!
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
700 euri palju jah sildade eest.leek kirjutas:kui sa need 700eurot jõuludeks mulle kingid siis mõttel oleks tõesti jumeturmas kirjutas:No kõike saab ju panna. Ma paneks V8 vms.
Ma oleks sildadest huvitatud. Esiistmed kah.![]()
Ennem 1991 raha oli oli venkude käes ju
Snegurochka ex.
Diisli sillad= aeglasemad ülekanded.Movistar kirjutas:Meil sillad pakkuda sulle kui tahad.Istmed samuti olemas.urmas kirjutas: Ma oleks sildadest huvitatud. Esiistmed kah.
Jünger
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"