Vin koodi asukoht
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Vin koodi asukoht
mul oleks siis selline rumal küsimus:kus kohas asub Uaz 31512 tehasetähis?
Re: Vin koodi asukoht
Alex kirjutas:mul oleks siis selline rumal küsimus:kus kohas asub Uaz 31512 tehasetähis?
päris uutel ma ei tea, kuni 90alguseni oli kerenumber kere tagaosa peal - (ülemine karbist kaar e. ülemine kere äär, kuhu kinnituvad tagatiivad),. vahel paksu värvi all, nii et pole nähagi

kui tent peal, siis uks lahti , ta on kusagil kaare ülemise serva peal,Alex kirjutas:sain ma õigesti aru, et seda näha tuleb avada tagumine uks?
<suur segadus kuna peale keevitustoid ei suuda ma seda numbrit kuskilt leida>
mitte ukseavas.(mõtlen seda kaart kuhu kinnitub lisaistmete seljatugi)
parempoolsel vist.
Mul sama mure, ei leia kerenumbrit Uaz 3962 (buss) , siin http://www.ladaparts.ru/uaz/docs/3741/intro.pdf 15-dal leheküljel näidatud kohtades ei olnud, see infoplekk on olemas aga ei leia keresse sisselöödud vin-koodi.
tavapärast VIN'i nagu lääne autodel polegi on 5-6 kohaline numbrite jada
tendiga masinal asub paremal pool tagaukse juures. Teed ukse lahti ja vaatad seestpoolt mööda "koopa serva" edasi, tavaliselt 5-15 cm kaugusel.
Tony
tendiga masinal asub paremal pool tagaukse juures. Teed ukse lahti ja vaatad seestpoolt mööda "koopa serva" edasi, tavaliselt 5-15 cm kaugusel.
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Koha ma leidsin, isegi neli halvasti loetavat numbrit aga...mitte üks ei sobi passis oleva vin koodiga.
Masin on ostetud Päästeametist 2001 ja kõik dokumendid olid nende poolt ette valmistatud ja Ark masinat enam ei vaadanud.Tehnilisse passi on ainult lisatud, et ümberehitus 1987(ehitusaasta 1982).Kas ainus legaliseerimis meetod on lapitud-keevitatud kerele numbriraudade tutvustus?
Või ei kontrollita enam tänapäeval ülevaatusel kerenumbrit?
Masin on ostetud Päästeametist 2001 ja kõik dokumendid olid nende poolt ette valmistatud ja Ark masinat enam ei vaadanud.Tehnilisse passi on ainult lisatud, et ümberehitus 1987(ehitusaasta 1982).Kas ainus legaliseerimis meetod on lapitud-keevitatud kerele numbriraudade tutvustus?
Või ei kontrollita enam tänapäeval ülevaatusel kerenumbrit?
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse