Kõik abi teretulnud

Masin siis opel frontera 2.0 turbo 1995 aasta bensiin 85kw
Moderaatorid: Landy, Moderators
Väga huvitav variant Fronterast...mina pole vähemalt kuulnudsims2 kirjutas:Ühel päeval siis poole sõidupealt ei läinud käigud sisse ,saanud edasi ega tagasi , viisin siis masina remonti ja tuli vällja et käigukast puhta vigane.. mõned laagrid läbi ning muidugi peavõll ja pisivead veel .Oh seda häda pakuti et peavõll ainuüksi 20 tuhat aga ma hästi et taha seda uskuda.kuna ostsin nende kaudu laagrid küsisid 4 tonni nende eest ja ei sobinud ka veel nii et mööda pükse kohe ja masinat korda ei saanud!! Mida teha edasi ??
Kõik abi teretulnud![]()
![]()
Masin siis opel frontera 2.0 turbo 1995 aasta bensiin 85kw
EEe..ma pole päris kindel oma jutus, aga see, et sul passis Spordil 100KW, ei tee sellest veel turbomootoriga isendit!sims2 kirjutas:Suured suured tänud kõigile kes aitasid, sain siis uuema (B versjoon) käigukasti masinale alla.Raha maksti tänu suurele kisale ilusti tagas![]()
Jah on frontera spot minul turboga ,et asi oli kahtlane uurisin ,selgus tõde 15 kw on rohkem kuigi passis märkmed on 85 kw asemel on see halb või hea seda ei oska kommida veel
16-klapine 2.0 Ecotec on 100 kw.TiitR kirjutas:EEe..ma pole päris kindel oma jutus, aga see, et sul passis Spordil 100KW, ei tee sellest veel turbomootoriga isendit!sims2 kirjutas:Suured suured tänud kõigile kes aitasid, sain siis uuema (B versjoon) käigukasti masinale alla.Raha maksti tänu suurele kisale ilusti tagas![]()
Jah on frontera spot minul turboga ,et asi oli kahtlane uurisin ,selgus tõde 15 kw on rohkem kuigi passis märkmed on 85 kw asemel on see halb või hea seda ei oska kommida veelMine kae ikka kapoti alt, kas on föön või mitte.
P.S kas mitte Opelil endal polnud mingil mudelil 100KW-line vabalthingav moto kasutuses (Vectra, Astra, Calibra, vms...?)