pajero raaminumber!?

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
aleks80
Mudder

pajero raaminumber!?

Postitus Postitas aleks80 »

tere!
mis teha,kui kere number on olemas,aga raami number on vana omaniku poolt uue plekiga asendatud!??? auto pole registris,kuidas ma ta registrisse saan?
pajero siis 88a. 2,5 d (lühike!)
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Re: pajero raaminumber!?

Postitus Postitas Maasturid »

aleks80 kirjutas:tere!
mis teha,kui kere number on olemas,aga raami number on vana omaniku poolt uue plekiga asendatud!??? auto pole registris,kuidas ma ta registrisse saan?
Vastused sellele küsimusele saab www.ark.ee
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
aleks80
Mudder

mind huvitab,kus täpselt peaks number asuma ja kas ta on graveeritud või peale löödud??? veel parem,kui kellegil on olemas lühike pajero aastates 1985-1989. ,võiks teha pilti täpsest asukohast! ja kui kõrged tähed ja numbrid on!??? pilte võiks saata mulle mailile: aleks.aleks.003@mail.ru
tänud!
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

Lühekese Pajero I raaminumber asub tagumise parema ratta juures.

Olen ka korra sellise autoga ark-s käinud, ja kirjutati lihtsalt märkusedesse et raami number on korrodeerinud ja tuvastamata, probleemideta sain auto registresse ja kogulugu.
:: YouTube :: Picasa ::
aleks80
Mudder

awd kirjutas:Lühekese Pajero I raaminumber asub tagumise parema ratta juures.

Olen ka korra sellise autoga ark-s käinud, ja kirjutati lihtsalt märkusedesse et raami number on korrodeerinud ja tuvastamata, probleemideta sain auto registresse ja kogulugu.

minule ööldi nii,et eesti seaduse järgi peab number olema vähemalt 30 aastat,seega ta tahtis siiski numbrit ( kasvõi mõni number oleks näha)
siis ta pakkus muidugi et ma käiks mitsu esinduses,et äkki nemad toksivad peale numbri!? ( mina arvasin muidugi et sama edukalt võiksin ka mina ise selle sinna peale toksida ju!? ) minu ligi ainuke teenindus on silberauto. aga miskit pärast ma kahtlen et nad tegelevad sellega.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ma ei tea kas see teemaga kuidagi haakub, kuid just hiljuti ostsin Norrast ühe Scania, millel oli samuti korrosioon oma töö teinud ja raami numbrist osa numbreid juba loetamatud. ARK otsus - pöörduge Scania esindusse (et margiesindusel on ainus õigus oma käega number üle lüüa) ja hiljem uuesti ARK-i. Siis hakkas kepp pihta. Jutt selline, et korra kuus saadetakse sellised probleemid Rootsi Scanni tehasesse ja sealt oodatakase siis mingi hui tea kaua seda vastust, et nö. "lubatakse" Eesti poistel (ja sedagi ainult Tallinna poistel) need õnnetud numbrid numbrirauaga üle lüüa :argue
ÕNNEKS sattusin ma just veel saatmata probleemidele viimasel hetkel ja ära see saadeti. Vastus tuli 3 päevaga ja siis tagusid Scanni poisid need numbrid üle. ARK lajatas tehnilisse passi siiski " Kerenumber loetamatu!" :bshake
aleks80
Mudder

TiitR kirjutas:Ma ei tea kas see teemaga kuidagi haakub, kuid just hiljuti ostsin Norrast ühe Scania, millel oli samuti korrosioon oma töö teinud ja raami numbrist osa numbreid juba loetamatud. ARK otsus - pöörduge Scania esindusse (et margiesindusel on ainus õigus oma käega number üle lüüa) ja hiljem uuesti ARK-i. Siis hakkas kepp pihta. Jutt selline, et korra kuus saadetakse sellised probleemid Rootsi Scanni tehasesse ja sealt oodatakase siis mingi hui tea kaua seda vastust, et nö. "lubatakse" Eesti poistel (ja sedagi ainult Tallinna poistel) need õnnetud numbrid numbrirauaga üle lüüa :argue
ÕNNEKS sattusin ma just veel saatmata probleemidele viimasel hetkel ja ära see saadeti. Vastus tuli 3 päevaga ja siis tagusid Scanni poisid need numbrid üle. ARK lajatas tehnilisse passi siiski " Kerenumber loetamatu!" :bshake
see süstib mulle lootust sisse,tänan! aga küsimus nüüd selle teema kohta, et kas scania andis mingi paberi või tõendi selle kohta et number on üle löödud????? või sama targalt tagasi,ainult et numbrid olemas????
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

aleks80 kirjutas: see süstib mulle lootust sisse,tänan! aga küsimus nüüd selle teema kohta, et kas scania andis mingi paberi või tõendi selle kohta et number on üle löödud????? või sama targalt tagasi,ainult et numbrid olemas????
Ikka. Scania Eesti AS andis ka sellekohase paberi...just ARK tarvis.
aleks80
Mudder

TiitR kirjutas: Ikka. Scania Eesti AS andis ka sellekohase paberi...just ARK tarvis.

aga palju see asi sulle maksma läks,tahaks teada millega ma arvestama peaks!?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

aleks80 kirjutas: aga palju see asi sulle maksma läks,tahaks teada millega ma arvestama peaks!?
Kuna minu näite puhul oli ka vahendaja, siis kandis kõik kulud tema. Kuna mina tahtsin autot, mis läbiks puhtalt ÜV ja kuna tekkis selline takistus, siis vahendaja kandis kõik kulud. Muu jutt on kõik nagu enne rääkisin. Aga ARK annab sulle kindlasti adekvaatse info igasuguste taoliste tehingute kohta.
aleks80
Mudder

ARK. saatiski mind mitsu esindusse!
sinna ma suundungi,vaatame mida nad ütlevad!
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

aleks80 kirjutas:ARK. saatiski mind mitsu esindusse!
sinna ma suundungi,vaatame mida nad ütlevad!
Njah, minu kogemus oli 2001. aastast pärit. Nüüd asi nii lihtne ei ole.
:: YouTube :: Picasa ::
aleks80
Mudder

eks seda näha ole,järgmine nädal käin ära ja siis kirjutan siia kindlasti!!!!
ja kui leian teise variandi siis kirjutan ka! aga kui on kellegil pilte teha täpsest asukohast siis siiski ootan neid ka!!!
aleks80
Mudder

sain siis mitsu esindusest vastuse kätte!
pean raami ära keevitama,siis auto kohale tooma ja siis nad löövad uuesti numbrid peale ja annavad ka vastava paberi,mida ark aksepteerib!
ja numbri peale löömine pidi maksma minema 500-600 eek.
niiet ,suure urrraaaga keevitama! :D :D :D
Vasta

Mine “Mitsubishi”