Nii käivad asjad audi foorumis.
Moderaator: Moderators
-
Jeebidijee
- Mudder
Nu ei tea, Audiklaab ju siiski autohuviliste foorum, mitte mõne isiku(foorumi looja) ülistamise klubi. ise jaurasin mõnda aega tagasi Nissani klubi foorumis, siis otsustasid ka kaks ässa, kes selle asja seal püsti panid, et nüüd hakkame kooli mängima.erik kirjutas:Kui mingi kogukond kehtestab reeglid ja sellega on enamus nõus, siis see kes nende reeglitega ei taha leppida, ei kuulu sinna kogukonda, ehk ta pole teretulnud. Lihtne.
Mina austaks teisi ja nende foorumit ning käituks vastavalt... kui see ei sobi, siis otsi mingi teine.
Parandati veel lausa punasega modede poolt. Suht nõme tunne ausõna, ja õnneks mul selle saidiga enam pistmist pole ka. reeglid olid samad mis AC-s. ise sain sealt ka vist teisel päeval peale reeglite kehtestamist esimese noomituse ja nädal aega postitamiskeeldu.
aga ju siis neil seal igavaks läinud, et endale nokitsemist välja mõtlevad.
EDIT: sry, ei lugenud teemat lõpuni enne postitamist...
Cherokee Limited -92a (ex)
Impreza WRX -98a
Camaro z28 -93a
Impreza WRX -98a
Camaro z28 -93a
Mul tekkis seoses modereerimisega meelevaldne paralleel. Nimelt, kas need inimesed, kes on saanud foorumi adminilt õiguse määrata kaasfoorumlaste postituste sisu ja eluõigust ning seda aktiivselt ja pahatihti küsitavalt kasutavad, olnuks minevikukontekstis need, kellele võõras võim andis õiguse määrata kes elab - kes sureb ja kes jääb - kes reisib?
Ma näen siin palju sarnaseid jooni ja mitte, et mulle väga meeldiks newbide ja muidu põmmpeade arrogantne maailmaavastamine, siis päris elus me ei anna igale hea kombe või reegli vastu eksinule molli ning ei ähvarda järgmisel korral maha lasta.
Ülaltoodu ei käinud ühegi moderaatori kohta personaalselt aga aktiivsed kustutajad ja lukustajad nii siin kui teistes foorumites võiks veidi mõelda, kas järjekordne moderatsiooniakt on oma ego parendus või foorumi kvaliteeti tagav paratamatus.
Ma näen siin palju sarnaseid jooni ja mitte, et mulle väga meeldiks newbide ja muidu põmmpeade arrogantne maailmaavastamine, siis päris elus me ei anna igale hea kombe või reegli vastu eksinule molli ning ei ähvarda järgmisel korral maha lasta.
Ülaltoodu ei käinud ühegi moderaatori kohta personaalselt aga aktiivsed kustutajad ja lukustajad nii siin kui teistes foorumites võiks veidi mõelda, kas järjekordne moderatsiooniakt on oma ego parendus või foorumi kvaliteeti tagav paratamatus.
Mehed ... see foorum sai loodud aastal 2000. Alguses oli omajagu vaja seda modereerida ja vormida, et sellest foorumist saaks see, mis ta praegu on. Oli üks tuumik inimesi, kellel oli oma nägemus kuidas see foorum töötaks ja mida siin olema peaks. Kui me oleks kõigil vabalt lasknud siin sõna võtta, siis ilmselt ei oleks meil niipalju lugejaid ja kasutajaid kui seda täna on. Muidugi, kõigile ei saa meele järgi olla ja nii ei saakski, sest muidu läheks foorumi esmane eesmärk häguseks ja kaoks lõpuks hoopis ära.
Samas on mul hea meel, et nii suure kasutajaskonnaga foorum vajab nii vähe modereerimist. Järelikult on enamus siinseid kasutajaid kõik ühel meelel ja arusaamal ja see ongi oluline ühtses kommuunis. Ilmselt on meie modede tööst kasu olnud ja ülesse on ehitatud tugev, ühtne ja solidaarne keskkond, mille alla on tõesti koondunud enam-vähem ühtse maailmavaatega isikud. Minul on selle üle hea meel ja ma tunnen uhkust selle üle, mida me siin koos teinud oleme. Hea on teada, et kui oled hädas, siis suure tõenäosusega saad alati foorumi liikmete poolt abi ja samuti on hea tunne teisi ka omalt poolt vastu aidata.
Väike kemplemine käib asja juurde ja ehk see ongi terad sõkaldest eraldanud ja evolutsioonile kasuks olnud.
Peace!
Samas on mul hea meel, et nii suure kasutajaskonnaga foorum vajab nii vähe modereerimist. Järelikult on enamus siinseid kasutajaid kõik ühel meelel ja arusaamal ja see ongi oluline ühtses kommuunis. Ilmselt on meie modede tööst kasu olnud ja ülesse on ehitatud tugev, ühtne ja solidaarne keskkond, mille alla on tõesti koondunud enam-vähem ühtse maailmavaatega isikud. Minul on selle üle hea meel ja ma tunnen uhkust selle üle, mida me siin koos teinud oleme. Hea on teada, et kui oled hädas, siis suure tõenäosusega saad alati foorumi liikmete poolt abi ja samuti on hea tunne teisi ka omalt poolt vastu aidata.
Väike kemplemine käib asja juurde ja ehk see ongi terad sõkaldest eraldanud ja evolutsioonile kasuks olnud.
Peace!
+372 5028488