Pajero 94a. 2,8 td välistemp.näiduk
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero 94a. 2,8 td välistemp.näiduk
Probleem selline,et välistemp.näitab koguaeg -30 ja armatuuris põleb koguaeg kollane tuli kus peal on tähiseks looklev tee ja auto.Kas need võivad omavahel seotud olla?Kiskusin näidiku laiali,kõik tundus OK olevat.Aga kus võiks asuda välistemp.andur jäi mulle mõistatuseks.Ei sobranud välja.On kellegil taoliste asjadega kokkupuudet olnud?
-
taavik
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Paar teemat allpool on selline jutt: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=20143
- TiitR
- I live off from the mud
Hakkan praegu selle märgi üle mõtlema ja meenub, et kui länkaril lülitan sisse keskdifri luku, siis ilmub armatuurile selline märk + veel mingi kiri, samas säilib ABS, kuid tundub, et lülitub välja veojõukontrollallar kirjutas:See lookleva tee märk on minuarust ABS i hoiatus lamp, sest minu pajerol põleb ta raamivahetusest saati ja sellestajast peale pole mul seda ABSi kaa.
Kas mitte polnud nii, et kui 4LLC sisse lülitada siis läks kaa see tuli armaturis põlema
Selline jutt selle märgikohta pajero raamatus.
warnleuchte
DIE ABS-warnleuchte leuchtet auf,wenn der zündschalter auf position ON" gestellt wird, und sollte nach etwa 1 sekunde erlöschen.
falls die warnleuchte eingeschaltet verbleibt, wird dadurch angezeigt, dab das ABS ausgefallen ist, und nur die normale bremsanlage funktioniert. die
wirkung der normalen bremsanlage wird dadurch nicht beeinträchtigt.
Kui keegi ära tõlgib võiks kirjutada siia.
warnleuchte
DIE ABS-warnleuchte leuchtet auf,wenn der zündschalter auf position ON" gestellt wird, und sollte nach etwa 1 sekunde erlöschen.
falls die warnleuchte eingeschaltet verbleibt, wird dadurch angezeigt, dab das ABS ausgefallen ist, und nur die normale bremsanlage funktioniert. die
wirkung der normalen bremsanlage wird dadurch nicht beeinträchtigt.
Kui keegi ära tõlgib võiks kirjutada siia.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Ajasin veits jama, tagatiffri pidi hoopis lukku panema, et se tuli süttiks. ABS ei saa ju toimetada kui differ lukus onTiitR kirjutas:Hakkan praegu selle märgi üle mõtlema ja meenub, et kui länkaril lülitan sisse keskdifri luku, siis ilmub armatuurile selline märk + veel mingi kiri, samas säilib ABS, kuid tundub, et lülitub välja veojõukontrollallar kirjutas:See lookleva tee märk on minuarust ABS i hoiatus lamp, sest minu pajerol põleb ta raamivahetusest saati ja sellestajast peale pole mul seda ABSi kaa.
Kas mitte polnud nii, et kui 4LLC sisse lülitada siis läks kaa see tuli armaturis põlema
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Panin selle saksa keelse tõlke "googlisse" ja sain sealt sellise vastuse:
ABS hoiatustuli valgusdiood süttib, kui süüde on sisse lülitatud asendisse ja kustus pärast umbes 1 sekund.
Kui hoiatus lamp jääb sisse lülitatud, näitab DAB ABS ei ole, ja see töötab lihtsalt tavalise pidurisüsteemi.
mõju normaalne pidurdussüsteem ei ole ohus.
ABS hoiatustuli valgusdiood süttib, kui süüde on sisse lülitatud asendisse ja kustus pärast umbes 1 sekund.
Kui hoiatus lamp jääb sisse lülitatud, näitab DAB ABS ei ole, ja see töötab lihtsalt tavalise pidurisüsteemi.
mõju normaalne pidurdussüsteem ei ole ohus.