Pajero 94a. 2,8 td välistemp.näiduk

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
jussu
Off Roader Wannabe

Pajero 94a. 2,8 td välistemp.näiduk

Postitus Postitas jussu »

Probleem selline,et välistemp.näitab koguaeg -30 ja armatuuris põleb koguaeg kollane tuli kus peal on tähiseks looklev tee ja auto.Kas need võivad omavahel seotud olla?Kiskusin näidiku laiali,kõik tundus OK olevat.Aga kus võiks asuda välistemp.andur jäi mulle mõistatuseks.Ei sobranud välja.On kellegil taoliste asjadega kokkupuudet olnud?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Selline märk tähendab tavaliselt "libedat teed", sest -30C juures on veel tavaks ära külmuda ja jääks muutuda :lol:
P.S minu `96a. Pajerol sellist märki näiteks polnud.
taavik
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas taavik »

Paar teemat allpool on selline jutt: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=20143
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

allar kirjutas:See lookleva tee märk on minuarust ABS i hoiatus lamp, sest minu pajerol põleb ta raamivahetusest saati ja sellestajast peale pole mul seda ABSi kaa.
Kas mitte polnud nii, et kui 4LLC sisse lülitada siis läks kaa see tuli armaturis põlema :)
Hakkan praegu selle märgi üle mõtlema ja meenub, et kui länkaril lülitan sisse keskdifri luku, siis ilmub armatuurile selline märk + veel mingi kiri, samas säilib ABS, kuid tundub, et lülitub välja veojõukontroll :roll:
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Selline jutt selle märgikohta pajero raamatus.

warnleuchte

DIE ABS-warnleuchte leuchtet auf,wenn der zündschalter auf position ON" gestellt wird, und sollte nach etwa 1 sekunde erlöschen.
falls die warnleuchte eingeschaltet verbleibt, wird dadurch angezeigt, dab das ABS ausgefallen ist, und nur die normale bremsanlage funktioniert. die
wirkung der normalen bremsanlage wird dadurch nicht beeinträchtigt.

Kui keegi ära tõlgib võiks kirjutada siia.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

TiitR kirjutas:
allar kirjutas:See lookleva tee märk on minuarust ABS i hoiatus lamp, sest minu pajerol põleb ta raamivahetusest saati ja sellestajast peale pole mul seda ABSi kaa.
Kas mitte polnud nii, et kui 4LLC sisse lülitada siis läks kaa see tuli armaturis põlema :)
Hakkan praegu selle märgi üle mõtlema ja meenub, et kui länkaril lülitan sisse keskdifri luku, siis ilmub armatuurile selline märk + veel mingi kiri, samas säilib ABS, kuid tundub, et lülitub välja veojõukontroll :roll:
Ajasin veits jama, tagatiffri pidi hoopis lukku panema, et se tuli süttiks. ABS ei saa ju toimetada kui differ lukus on :idea: Ja tagadiffrit ei saa ju pajerol ennem lukku panna kui 4LLc pole sisse lülitatud.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
jussu
Off Roader Wannabe

Otsisin andurit eest aga tulemusteta.Selle anduri pärast ei tahaks autot laiali hakata lammutama.Teaks täpset asukohta aga ......
Aga see tuli armatuuris on minu kahtluste põhjal veojõukontrolliga seotud aga.......Kes mul küll keelas saksa keele õppimist!
jussu
Off Roader Wannabe

Panin selle saksa keelse tõlke "googlisse" ja sain sealt sellise vastuse:
ABS hoiatustuli valgusdiood süttib, kui süüde on sisse lülitatud asendisse ja kustus pärast umbes 1 sekund.
Kui hoiatus lamp jääb sisse lülitatud, näitab DAB ABS ei ole, ja see töötab lihtsalt tavalise pidurisüsteemi.
mõju normaalne pidurdussüsteem ei ole ohus.
Vasta

Mine “Mitsubishi”