Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
viitsid sa lühidalt tööpõhimõtte seletada?
Ma saan aru, et süüteluku alla tuleb mõned juhtmed "vargaga" panna ja ongi ok?
Kuidas ta aru saab, et nüüd mootor käivitus? Või käiab niikaua, kuni sa nuppu all hoiad?
Eelmisele(Grand)masinale sai koos signaga sama asi paigaldatud,hea lisa oli.
Kas seda vigurit mis müügis,saab paigaldada ka tehase immoga masinale,nii et immo jääb tööle.
Kaks aastat tagasi selline võimalus igatahes puudus.
Seda asja EI SAA paigaldada autole millel tehase immo ja millel imo on võtme sees.
Muidugi kui sa paned originaal võtme süüteluku juurde siis on võimalik. Aga siis on võimalik ka igasugu teistel kundedel sinu autot kasutada .
kui kulukas selle paigaldamine on? Kui turvaline see seade ise on? Kodus seisab mul auto võti süütelukus... Aga kui kaugemale lähen ja võtme kaasa võtan, kas siis vennikesed läpakaga, kes signaali kinni püüavad, teda hõlpsalt käima ei saa?
teen ausa ülestunnistuse , et ei tunne selle seadme hingeelu , parim mis teha saan on pildid selle paigaldus-kasutusjuhendist ja igaüks saab siis ise lugeda (pildid tulevad homme)
Pomo kirjutas:kui kulukas selle paigaldamine on? Kui turvaline see seade ise on? Kodus seisab mul auto võti süütelukus... Aga kui kaugemale lähen ja võtme kaasa võtan, kas siis vennikesed läpakaga, kes signaali kinni püüavad, teda hõlpsalt käima ei saa?
isegi kui käima saab siis piduri vajutamine ,käigukangi liigutamine , ukselukkude avamine vms tegevus peaks nutika paigalduse puhul tekitama signa kisa ja mootori seiskumise
Pomo kirjutas:kui kulukas selle paigaldamine on? Kui turvaline see seade ise on? Kodus seisab mul auto võti süütelukus... Aga kui kaugemale lähen ja võtme kaasa võtan, kas siis vennikesed läpakaga, kes signaali kinni püüavad, teda hõlpsalt käima ei saa?
isegi kui käima saab siis piduri vajutamine ,käigukangi liigutamine , ukselukkude avamine vms tegevus peaks nutika paigalduse puhul tekitama signa kisa ja mootori seiskumise
Mootor seiskub siis kui enne võtit süütelukku ei pane ja käivituse asendisse ei keera.Ja distantsilt käivitades lukustab ilusti uksed kui need enne lukus ei olnud.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele.... http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Endal oli kunagi taoline seade peale pandud Opel Calibrale ja töötas väga hästi. Too kord oli ta komplektis autoalarmiga ja maksis vähemalt kolm korda rohkem.