ASMV 2009 kiibi deposiit

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Palun härradelt korraldajatelt kommentaari asjale, miks ei suudeta võlgnevusi võistlejate ees siiamaani likvideerida?? Ei mõju teile saadetud PS-d, SMS-d, e-mailid, avalik arutelu foorumis? Mis mängu mängite mehed või mis lahendust asjale ootate ? :evil:
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Eo ole küll ise helistanud,kuid ei tundu kuidagi loogiline,et Oliver end tahtlikult peidab/varjab ja ei taha 600 tagastada.
Äkki on ikka küsijas viga :D
Proto
53951597
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Rahu, ainult rahu. Miks peaks see korraldaja mure olema, et jälgida, kes sai oma deposiidi tagasi ja kes mitte. Ja kui sa oledki edastanud omad andmed ja mured, siis miks peaks see kohe juhtuma? Nädal sinna - tänna on sellise tagastamise puhul tavaline, nagu see muudes raamatupidamistes teisiti toimiks.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

erik kirjutas:Rahu, ainult rahu. Miks peaks see korraldaja mure olema, et jälgida, kes sai oma deposiidi tagasi ja kes mitte. Ja kui sa oledki edastanud omad andmed ja mured, siis miks peaks see kohe juhtuma? Nädal sinna - tänna on sellise tagastamise puhul tavaline, nagu see muudes raamatupidamistes teisiti toimiks.

Kelle mure see raha tagastamine siis olema peaks? Korraldaja mure peab olema inimestelt raha kätte saada - no sellest olen ma küll ammu aru saanud nende võistluste puhul, ära mind nüüd päris eilaseks ka pea! Raha vabatahtlikult tagasimaksmist ei ole ju mõtet oodatagi - loogiline. Mida ma sinu arvates valesti tegin? Tulin Sirgalas Volvo juurde, kiip lõigati maha. Deposiidist ei teadnud kuudis istuv härra midagi, mandaadis ei istunud samuti kedagi kellelt tagasi küsida raha. Mis ma oleks pidand seal sitase ja väsinuna edasi-tagasi töllerdama mööda platsi ja ootama kuni ükskord keegi kuskilt välja ilmub minu kuutesadat krooni tagasi andma?? Mulle näiteks ei pakkunud küll huvi keset suurt sügist peale võistlust sinna pühapäevani laagrisse jääda, et siis ükskord mingi hetk kellegilt OMA raha kerjama minna. Naljamees..
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

walkman kirjutas:
erik kirjutas:Rahu, ainult rahu. Miks peaks see korraldaja mure olema, et jälgida, kes sai oma deposiidi tagasi ja kes mitte. Ja kui sa oledki edastanud omad andmed ja mured, siis miks peaks see kohe juhtuma? Nädal sinna - tänna on sellise tagastamise puhul tavaline, nagu see muudes raamatupidamistes teisiti toimiks.

Kelle mure see raha tagastamine siis olema peaks? Korraldaja mure peab olema inimestelt raha kätte saada - no sellest olen ma küll ammu aru saanud nende võistluste puhul, ära mind nüüd päris eilaseks ka pea! Raha vabatahtlikult tagasimaksmist ei ole ju mõtet oodatagi - loogiline. Mida ma sinu arvates valesti tegin? Tulin Sirgalas Volvo juurde, kiip lõigati maha. Deposiidist ei teadnud kuudis istuv härra midagi, mandaadis ei istunud samuti kedagi kellelt tagasi küsida raha. Mis ma oleks pidand seal sitase ja väsinuna edasi-tagasi töllerdama mööda platsi ja ootama kuni ükskord keegi kuskilt välja ilmub minu kuutesadat krooni tagasi andma?? Mulle näiteks ei pakkunud küll huvi keset suurt sügist peale võistlust sinna pühapäevani laagrisse jääda, et siis ükskord mingi hetk kellegilt OMA raha kerjama minna. Naljamees..
Tegelikult ka rahu-rahu!! Kindlasti ei ole siin tegemist meie raha kuritahtliku omastamise plaaniga (mispärast selline vaikus- ei tea). Ootame veel veidi ja kellel raha käes, kirjutab siia.
Tehtud, mõeldud.
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Õige mõte, totu !
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
R.Laansalu
Fitting 38"

Postitus Postitas R.Laansalu »

Ma ka ei usu, et siin midagi kuritahtlikku on, kiired ajad lihtsalt vms.
Viimati muutis R.Laansalu, P Dets 06, 2009 12:59 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Lugupeetud võistlejad.

Võistlusele eelnenud neli nädalat olin eemal tööst ja perest ning koheselt peale võistlust pidin pühendama kogu tähelepanu neile kahele, seega vabandan, et teid unarusse jätsin.

Kiibi deposiidi saavad ülekandega tagasi need osalejad, kes selle ka ülekandega maksid.

Sularaha deponeerinutel palun võtta mul nööbist kinni 10. detsembril, 4x4 hooajalõpetamisel, Scotland Yard pubis.

Alternatiivse võimalusena pakun, et astute läbi Tammsaare tee 47, Tallinn, Skarcon OÜ. Sealt leiate mind tööpäevadel ja tööaegadel.

Tänan tähelepanekute ja konkreetse ettepaneku eest järgmise aasta juhendi osas.

Rahulikku 2. adventi.
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

Kuna kõik on rääkinud, Oliver edastanud info deposiidi tagastamise asjus, läheb lukku.
Suletud

Mine “Võistlused/Competitions”