Värdjas masin-muud pole öelda.Oleks saanud palju ilusama masina kui rohkem vaeva näha. Ja kui keegi küsib: Miks . siis vastan , ett siin on tegemist vaid 4x4 uazi sildade ja raamiga , mitte millegi muuga.
Anna andeks Uhti,´aga see projekt sobib hästi Streetrace foorumisse, kus enamus tehnikataibuta inimesi kiidavad kui osav sa oled , mitte siia.
uputaja kirjutas:Värdjas masin-muud pole öelda.Oleks saanud palju ilusama masina kui rohkem vaeva näha. Ja kui keegi küsib: Miks . siis vastan , ett siin on tegemist vaid 4x4 uazi sildade ja raamiga , mitte millegi muuga.
Anna andeks Uhti,´aga see projekt sobib hästi Streetrace foorumisse, kus enamus tehnikataibuta inimesi kiidavad kui osav sa oled , mitte siia.
Junga@ei suuda mitte vaitki olla.
See ei peagi kõigile meeldima.
Samas olen 100% kindel,et ise sa ei suudaks üksinda sellistki valmis ehitada
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
Olen uputajaga sama meelt. Suvaline 2WD masin suudaks samast porilombist probleemideta läbi sõita.
Uhti see passati projekt on maha visatud aeg ja raha, sa ju oskad enamat!
Sama võiks ju ka sinu postituse kohta öelda mehel on aega ja tahtmist tegutseda ja ka miskit ette näidata, mitte nagu siin lõugu lõksutavatel tühikargajatel.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Tegemist on huumori pilliga.
Need kommenteeriad kes siin mölisevad ei suuda oma käega ka lahti lüüa vaid vajavad selleks foorumi abi.
Uhti tegi minimaalse eelarvega ,võimalikult odavalt sõitva pilli valmis.
Austage rohkem teise inimese tööd ja mölisege vähem.
Asja eesmärk ei ole konkureerida TR-idega vaid midagi töötavat valmis ehitada.
Kui keegi möliseda tahab, oleks pidanud seda varem tegema, et loll, mõttetu jne. Kuid uhti võttis ja tegi ära. Selle omamoodi toreda liikuri eesmärk ei ole kindlasti võistlusrada vallutama minna. Kui klapper´il oleks sellise masssinaga väike fun ring publikule väikse papi eest, siis oleks kindlasti järjekord ja fotokad välguksid
Nii et möla maha ja eks uhti ka kindlasti ehitab kunagi liikuri, mida võib ka võistlusradadel kohata.
Vaatasin seda teemat algusest,toimunud on pidev areng
paremate tehniliste lahenduste otsimiseks.
Kui algul üritas Uhti kasutada poolekslõigatud originaalvedrusid,siis nüüd on kasutusel igati viisakad lääbad,
kõne all on tugevamad sillad j.n.e.
Kõik ei soovigi(veel) ehitada võistlusautot,
4x4-le populaarsust lisab sellise auto olemasolu kindlasti.
Foorumi kasutajate jaoks on oluline ka konkreetne katseliselt tõestatud
info ,siinsamas teemas oli arutluse all UAZ sildade vastupidavus suurele
rattale.Nüüd on vastus selge:ei kesta.Soovin Uhtile jõudu ehitamisel!
Raul ,ehitanud 2 kolli,(veel)ei võistle.
Kodutu kirjutas:Sama võiks ju ka sinu postituse kohta öelda mehel on aega ja tahtmist tegutseda ja ka miskit ette näidata, mitte nagu siin lõugu lõksutavatel tühikargajatel.
Ma tean, et ma isiklikult olen palju paremaid masinaid teinud ja ehitanud, aga mul ei ole sellist kompleksi, et ma pean kõigi ees tuututama-vaadake kui jäme ja pikk mul on.
PS: Mõni mees jääbki bensu Patroliga sõitma.......
Tänud positiivsete ütluste eest.
See masin on tõesti tehtud lihtsatest asjadest ja võimalikult odavalt.
Hetkel on juppidele kulunud 10264 eeki + osad jupid on juba endal olemas olnud.
Usun ka,et selle raha eest pole eriti midagi paremat võimalik valmis teha.
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
uhti kirjutas:Tänud positiivsete ütluste eest.
See masin on tõesti tehtud lihtsatest asjadest ja võimalikult odavalt.
Hetkel on juppidele kulunud 10264 eeki + osad jupid on juba endal olemas olnud.
Usun ka,et selle raha eest pole eriti midagi paremat võimalik valmis teha.